Bemanning och rekrytering inom bygg

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering av personal inom Byggbranschen?

Vi hjälper dig hitta människorna inom Byggindustrin som tar din verksamhet framåt.

Behöver du
rekrytera eller
hyra personal?

Kontakta oss och
begär offert »

Behöver du rekrytera eller hyra personal inom Byggbranschen? Kontakta oss och begär offert »

Välkommen till vår samlingssida för yrkesområden inom Byggbranschen. Som arbetsgivare ser du exakt vilka roller vi i första hand hjälper till med och rekryterar och bemannar. Hittar du inte den roll du behöver hjälp med? Kontakta oss, så har vi en vidare dialog. Som arbetssökande hittar du information och lediga jobb inom olika sektorer inom byggindustrin. Oavsett om du är intresserad av att jobba som maskinförare, målare eller jobba med sanering, så har vi samlat allt du behöver veta för att hitta ditt drömjobb.

Lediga jobb inom bygg

Vi rekryterar och bemannar inom följande yrkesområden inom Byggbranschen

Betongarbetare

Som betongarbetare är man specialiserad på att arbeta med betongmaterial. Deras huvudsakliga uppgift är att blanda, hälla, forma och färdigställa betongkonstruktioner enligt specifikationer och ritningar. Betongarbetare kan vara involverade i olika projekt, inklusive byggnation av bostäder, kommersiella byggnader, broar, vägar och infrastruktur. Läs mer – kommer snart »

Byggnadsarbetare

Som byggnadsarbetare är man en yrkesperson inom byggbranschen som utför en mängd olika fysiska arbetsuppgifter på byggplatser. Deras huvudsakliga ansvar är att assistera vid och stödja olika delar av byggprocessen. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projektets omfattning och behov. Läs mer – kommer snart »

Fasadarbetare

Som fasadarbetare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att arbeta med byggnadens fasad, det vill säga den yttre ytan av en byggnad. Deras huvudsakliga ansvar är att installera, underhålla och reparera fasadbeklädnad och ytmaterial för att ge byggnaden dess estetiska utseende och skydda den från yttre påverkan.  Läs mer – kommer snart »

Golvläggare

Som fasadarbetare är man en yrkesperson som specialiserar sig på installationen och underhållet av olika typer av golvbeläggningar inom byggbranschen. Deras huvudsakliga ansvar är att säkerställa att golven i olika typer av byggnader är både funktionella och estetiskt tilltalande. Läs mer – kommer snart »

Kakelsättare och Plattsättare

Som kakelsättare och plattsättare är man en yrkesperson inom byggbranschen som är specialiserade på installationen av kakel, klinker, och andra plattmaterial på väggar, golv och ibland även tak i olika typer av byggnader. Deras huvudsakliga uppgift är att säkerställa att plattor och kakel är korrekt placerade och säkert fastsatta enligt specifikationer och ritningar. Läs mer – kommer snart »

Kranförare

Som kranförare är man en yrkesperson som specialiserar sig på att operera kranar, vilka är tunga lyftmaskiner som används för att lyfta och förflytta tunga föremål och material på byggplatser och andra arbetsområden. Deras huvudsakliga ansvar är att säkerställa att lyftoperationer utförs säkert och effektivt enligt specifikationer och instruktioner. Läs mer – kommer snart »

Maskinförare

Som maskinförare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att operera tunga maskiner och arbetsfordon. Deras huvudsakliga ansvar är att använda maskiner som grävmaskiner, lastmaskiner, hjullastare, traktorer och liknande utrustning för att utföra olika arbetsuppgifter på byggplatser och andra arbetsområden. Läs mer – kommer snart »

Murare

Som murare är man yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att bygga och reparera murverk och konstruktioner med hjälp av olika typer av byggmaterial såsom tegel, sten, betongblock och andra murmaterial. Deras huvudsakliga ansvar är att skapa starka och hållbara väggar, fundament och andra strukturer. Läs mer – kommer snart »

Målare

Som målare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att applicera färg, beläggningar och ytskydd på olika typer av ytor, såsom väggar, tak, trä, metall och betong. Deras huvudsakliga ansvar är att förbättra utseendet på ytor och skydda dem från skador och påverkan. Läs mer – kommer snart »

Plåtslagare

Som plåtslagare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att arbeta med plåtmaterial för att skapa, installera och underhålla tak, takrännor, fasader och andra metallstrukturer. Deras huvudsakliga ansvar är att tillverka och installera plåtkomponenter som skyddar byggnader från väderpåverkan och vattenintrång. Läs mer – kommer snart »

Snickare

Som snickare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på att arbeta med trämaterial för att skapa, reparera och bygga olika träbaserade konstruktioner och komponenter. Deras huvudsakliga ansvar är att skapa funktionella och estetiskt tilltalande träarbeten för olika typer av byggnadsprojekt. Läs mer – kommer snart »

Takläggare

Som takläggare är man en yrkesperson inom byggbranschen som specialiserar sig på installation, reparation och underhåll av tak på olika typer av byggnader. Deras huvudsakliga ansvar är att säkerställa att taket är funktionellt och skyddar byggnaden från väderpåverkan. Läs mer – kommer snart »

På varje undersida för Byggbranschen kan du hitta mer detaljerad information om yrkena och tjänsterna inom respektive område. Likaså tar vi upp vilka kvalifikationer som krävs, arbetsmiljön; allt du behöver för att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder lediga jobb, information om löner, utbildning och karriärmöjligheter inom olika sektorer inom byggindustrin. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömjobb inom Byggbranschen!

Rehabmöte och rehabiliteringsplan | Kartläggning & Utredning | Iris.se

Elbranschen

Vi har en djupgående kunskap vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom Elbranschen.

Arbetsförmågebedömning | Utredning av arbetsförmågan | Iris.se

Saneringsbranschen

Vi har en gedigen kompetens vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom Saneringsbranschen.

Arbetsplatsanpassning | Anpassning av arbetsplatsen | Iris.se

VVS-branschen

Vi är specialiserade när det gäller att erbjuda skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom VVS-branschen.

Saknar du en bransch eller verksamhetsområde?
Kontakta oss så undersöker vi om vi kan vara er till tjänst.

Translate »