Bemanning och rekrytering inom Elbranschen

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering av personal inom Elbranschen?

Vi hjälper dig hitta människorna inom Elbranschen som tar din verksamhet framåt.

Behöver du
rekrytera eller
hyra personal?

Kontakta oss och
begär offert »

Behöver du rekrytera eller hyra personal inom Elbranschen? Kontakta oss och begär offert »

Välkommen till vår samlingssida för yrkesområden inom Elbranschen. Som arbetsgivare kan du se vilka roller vi fokuserar på när vi rekryterar och bemannar. Hittar du inte den specifika roll du behöver hjälp med? Kontakta oss, så kan vi diskutera dina behov närmare. Om du är arbetssökande, kan du hitta information om olika karriärmöjligheter och lediga jobb inom elektriska installationer och elteknik. Oavsett om du är intresserad av att arbeta som elektriker, projektledare eller teknisk support inom Elbranschen, har vi samlat allt du behöver för att hitta ditt drömjobb.

Sök lediga jobb som elektriker eller andra jobb inom elbranschen

Vi rekryterar och bemannar inom följande yrkesområden:

Elektriker

Som elektriker är du specialiserad på att installera, underhålla och reparera elsystem. Ditt arbete kan innefatta allt från att dra kablar och ansluta elutrustning till att felsöka och lösa elektriska problem. Du spelar en nyckelroll för att säkerställa att elektriska system fungerar korrekt och säkert. Läs mer – kommer snart »

Elkonstruktör

Elkonstruktörer skapar och utformar elsystem och kretsar för olika applikationer. Du ansvarar för att skapa tekniska ritningar och design som används vid installation av elektriska system. Läs mer – kommer snart »

Elprojektledare

Elprojektledare ansvarar för att planera och koordinera elinstallationer i olika projekt. Du leder och övervakar arbetsgrupper, budgeterar projekt, och säkerställer att arbetet utförs enligt specifikationer och tidsplan. Din kompetens är avgörande för att slutföra projekt framgångsrikt. Läs mer – kommer snart »

Högspänningsmontör

Högspänningsmontörer är specialiserade på att arbeta med högspänningsutrustning och kraftledningar. De utför installationer och reparationer på högspänningsanläggningar. Läs mer – kommer snart »

Solenergitekniker

Solenergitekniker installerar och underhåller solpaneler och solenergisystem. Ditt arbete fokuserar på att utvinna och använda solenergi som en hållbar energikälla. Läs mer – kommer snart »

Elteknisksupport

I rollen som teknisk support inom El är du den som ger kunder och medarbetare expertkunskap om elektriska system och utrustning. Du hjälper till att lösa tekniska problem, besvarar frågor och ger rådgivning för att säkerställa korrekt användning av elutrustning. Läs mer – kommer snart »

Automationsingenjör

Automationsingenjörer specialiserar sig på att utveckla och underhålla automatiserade system och kontroller. Ditt arbete innefattar att programmera och optimera processer för att öka effektiviteten och minska kostnader inom elteknik. Läs mer – kommer snart »

Är du arbetssökande inom Elbranschen?

Som arbetssökande kan du utforska lediga jobb inom Elbranschen och hitta information om olika yrken och karriärmöjligheter. Oavsett om du är ny inom branschen eller en erfaren proffs, har vi samlat allt du behöver för att hitta ditt nästa drömjobb. Här är vad vi erbjuder:

Lediga jobb: Utforska aktuella jobbannonser inom Elbranschen.
Utbildning och certifieringar: Lär dig mer om vilka utbildningar och certifieringar som krävs för olika roller inom Elbranschen.
Löneinformation: Ta reda på genomsnittliga löner och ersättningar för olika yrken inom Elbranschen.
Karriärmöjligheter: Upptäck vilka vägar du kan följa för att avancera och utvecklas i din karriär.

På varje undersida för Elbranschen kan du hitta mer detaljerad information om yrkena och tjänsterna inom respektive område. Likaså tar vi upp vilka kvalifikationer som krävs, arbetsmiljön; allt du behöver för att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder lediga jobb, information om löner, utbildning och karriärmöjligheter inom Elbranschen. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömjobb inom Elbranschen!

Rehabmöte och rehabiliteringsplan | Kartläggning & Utredning | Iris.se

Elbranschen

Vi har en djupgående kunskap vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom Elbranschen.

Arbetsförmågebedömning | Utredning av arbetsförmågan | Iris.se

Saneringsbranschen

Vi har en gedigen kompetens vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom Saneringsbranschen.

Arbetsplatsanpassning | Anpassning av arbetsplatsen | Iris.se

VVS-branschen

Vi är specialiserade när det gäller att erbjuda skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom VVS-branschen.

Saknar du en bransch eller verksamhetsområde?
Kontakta oss så undersöker vi om vi kan vara er till tjänst.

Translate »