Bemanning och rekrytering inom servicebranschen

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering av personal inom service?

Vi hjälper dig hitta människorna inom service och andra tjänster som tar din verksamhet framåt.

Behöver du
rekrytera eller
hyra personal?

Kontakta oss och
begär offert »

Behöver du rekrytera eller hyra personal inom Servicebranschen? Kontakta oss och begär offert »

Välkommen till vår samlingssida för branscher inom service. Som arbetsgivare ser du exakt vilka roller vi i första hand hjälper till med och rekryterar och bemannar. Hittar du inte den roll du behöver hjälp med? Kontakta oss, så har vi en vidare dialog. Som arbetssökande hittar du information och lediga jobb inom olika sektorer inom servicebranschen. Oavsett om du är intresserad av hotell och restaurang, terminalarbete, lagerarbete, fastighetsarbete, städarbete eller transport, så har vi samlat allt du behöver veta för att hitta ditt drömjobb.

Sök lediga jobb inom service

Vi rekryterar och bemannar inom följande branscher inom servicesektorn

 

Hotellbranschen

Inom hotellbranschen finns det en mängd olika yrken och tjänster. Du kan arbeta som hotellreceptionist, där du välkomnar gäster, hanterar incheckning och utcheckning samt bistår med information och service. Inom hotellbranschen finns det möjligheter att bli servitör/servitris, där du tar emot beställningar, serverar mat och dryck och skapar en trevlig upplevelse för gästerna. Som kock ansvarar du för att laga och tillaga maträtter och säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Andra möjliga roller inom branschen inkluderar hotellstädare, frukostvärdinna, nattportier och barista. Läs mer »

Restaurangbranschen

Inom restaurangbranschen finns ett brett utbud av yrken och tjänster att välja bland. Ett alternativ är att arbeta som en värd på en restaurang, där man välkomnar gäster och ger dem information samt service. Inom restaurangsektorn finns även möjligheter att bli servitör, där man tar emot beställningar, serverar mat och dryck och skapar en trevlig upplevelse för gästerna. En annan roll inom branschen är kock, där man ansvarar för matlagning och tillagning av rätter samt att säkerställa hög kvalitet. Det finns även andra möjliga positioner inom branschen, såsom städare, diskare och barista.
Läs mer »

Fastighetsbranschen

Fastighetsarbetare är involverade i underhåll och skötsel av fastigheter inom fastighetsbranschen. De kan vara ansvariga för reparationer, renoveringar och förbättringar av olika delar av en fastighet. Dessa yrkespersoner behöver ha praktiska färdigheter och kunna lösa olika problem som kan uppstå i fastigheter. Läs mer – kommer snart »

Saneringsbranschen

Saneringsbranschen är specialiserad på att rengöra, återställa och ta bort farliga eller förorenade ämnen från olika platser. Det inkluderar sanering av skadliga kemikalier, miljöskador efter katastrofer som brand eller översvämning, samt bortskaffande av asbest och mögel. Denna bransch spelar en avgörande roll för att säkerställa hälsa, säkerhet och miljöskydd. Läs mer – kommer snart »

Städbranschen

Städarbetare är specialiserade på att rengöra och underhålla arbetsplatser och offentliga utrymmen. De utför uppgifter som dammsugning, golvvård, tömning av sopkorgar och sanitetsrengöring. Städarbetare behöver vara noggranna, ha god stresstålighet och kunna arbeta självständigt eller som en del av ett team. Läs mer – kommer snart »

Transportbranschen

Transportbranschen omfattar olika tjänster, inklusive bud- och kurirföretag. Dessa företag erbjuder snabb och säker leverans av paket och dokument. Inom transportsektorn kan du arbeta som bud, chaufför eller koordinator för logistik och distribution.  Inom transportbranschen spelar terminalarbetare en viktig roll. Dessa yrkespersoner är ansvariga för att lasta och lossa gods, sortera och hantera försändelser samt övervaka och underhålla terminalutrustning. Terminalarbetare samarbetar ofta med kollegor och leverantörer för att säkerställa en smidig och effektiv verksamhet. Läs mer – kommer snart »

 

På varje undersida för servicebranschen kan du hitta mer detaljerad information om yrkena och tjänsterna inom respektive område. Likaså tar vi upp vilka kvalifikationer som krävs, arbetsmiljön; allt du behöver för att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder lediga jobb, information om löner, utbildning och karriärmöjligheter inom olika sektorer inom servicebranschen. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömjobb inom service och andra tjänster!

Vi hjälper till med bemanning och rekrytering inom flertalet branscher inom servicesektorn

Vi är behjälpliga med personallösningar samt kring att urskilja vilken typ av kompetens som krävs för att utföra arbetet.
Som bemannings- och rekryteringsföretag inriktar vi oss inom följande branscher inom Servicesektorn:

Bemanning och rekrytering inom Hotellbranschen | Hjälp med personal inom Hotellsektorn | Iris.se

Hotellbranschen

Vi har en djupgående kunskap vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom hotellbranschen.

Bemanning och rekrytering inom Restaurangbranschen | Hjälp med personal inom Restaurangsektorn | Iris.se

Restaurangbranschen

Vi har en gedigen kompetens vid skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom restaurangbranschen.

Bemanning och rekrytering inom Gröna näringar | Hållbar framtid och en bättre miljö | Iris.se

Gröna näringar

Vi är specialiserade när det gäller att erbjuda skräddarsydda rekryterings- och bemanningstjänster inom gröna näringar.

Saknar du en bransch eller verksamhetsområde?
Kontakta oss så undersöker vi om vi kan vara er till tjänst.

Translate »