Bemanning

Behöver du hyra in personal?

Vi har både kunskapen samt talangerna och hjälper dig genom personaluthyrning!

Behovet av ny kompetens kan komma plötsligt och då kan uthyrning av personal vara ett bra alternativ.

Behöver du
hyra in
personal?

Kontakta oss och
begär offert »

Behöver du hyra in personal? Kontakta oss och begär offert »

Att hitta medarbetare snabbt vid en arbetstopp eller vid olika bortfall som till exempel sjukdom är väsentligt för att bibehålla en stark och funktionell verksamhet. Med våra egna erfarna medarbetare inom personaluthyrning vet vi vem du behöver. Vi hjälper dig att snabbt få rätt person på plats, oavsett om det är för ett längre eller kortare hyruppdrag.

Bemanning – uthyrning av personal

Kanske ska någon av era anställda vara föräldraledig eller så behöver ni förstärkning under en arbetstopp eller ett projekt, då är bemanning ett bra alternativ. Oavsett om du är på jakt efter en specifik kompetens eller behöver bemanna en hel avdelning så kan vi erbjuda skräddarsydd personaluthyrning för dina behov. Många företag satsar på en flexibel och rörlig organisation. De hyr personal från oss istället för att anställa och säga upp vartefter konjunkturen och behoven går upp och ner.

Erfarna konsultchefer hjälper er med personaluthyrning

Våra erfarna konsultchefer har själva gedigna erfarenheter från sina respektive kompetensområden. Därför vet de också precis vilken lagerarbetare som är rätt för er, vilken kock som är bäst för er restaurang och så vidare. Våra konsulter står beredda att rycka ut och de delar gärna med sig av sina kompetenser och erfarenheter.

Skulle du av någon anledning inte trivas med din tillfälliga medarbetare så skickar vi istället en annan av våra konsulter med motsvarande kompetens. Detta gäller oavsett vilken roll eller nivå som uthyrningsuppdraget gäller. Vill du bryta uppdraget i förtid har du en uppsägningstid av uppdraget på 14 dagar.

Välkommen till Iris Bemanning!

Iris Bemanning och rekrytering har uppstått ur vår långa tradition av att matcha människors vilja att utvecklas med de behov som finns på arbetsmarknaden. Med det som grund är vi experter på att hitta de medarbetare du behöver.

Bemanningsprocess

1

Startmöte

Iris besöker kunden som framställer sina bemannings- och rekryteringsbehov (Behovsanalys / Kravprofil).

2

Offert skickas

Iris mailar offert till kund och efter godkänd offert lägger Iris ut annons.

3

Urval av kandidater

Iris går igenom alla ansökningar och gör ett urval av kandidater.

4

Intervju

Iris intervjuar alla aktuella kandidater.

5

Referenstagning

Iris kontaktar kandidatreferenser.

6

Belastningsregistret

Iris gör ett eventuell utdrag ur belastningsregistret.

7

Intervju av slutkandidater

Iris kontaktar kund inför en kandidatpresentation där kunden intervjuar slutkandidaterna. Iris fakturerar presentationskostnad.

8

Val av slutkandidat och skyddsrond

Kunden väljer slutkandidat. Innan start av uppdraget görs en skyddsrond hos kunden samt en gemensam introduktion med kund, konsult och konsultchefen.

9

Uppföljning och återkoppling

Iris genomför en uppföljning med den numera konsulten samt återkopplar till utsedd kontaktperson och konsulten i samverkan.

10

Tidrapportering

Konsulten tidrapporterar sina inarbetade timmar hos Iris som sedan rapporterar till kund som godkänner/underkänner tidrapporten. Iris fakturerar kunden dessa timmar enligt avtal.

Translate »