Bemötandeutbildning med Justyna Jankowska

Justyna Jankowska berättar hur det är att inte höra och hur du ska kommunicera med en person som inte hör. Du kanske blir rädd för att säga eller göra fel, såra eller kränka.

Bemötandeutbildning: Hur är det att inte höra?

Hur är det att inte höra? Hur ska du kommunicera med en person som inte hör? Du kanske blir rädd för att säga eller göra fel, såra eller kränka. Med kunskap och egna upplevelser ökar tryggheten i bemötandet. Gå en bemötandeutbildning där Justyna Jankowska berättar och utmanar din tankevärld – vi lovar att det är en investering för framtiden, som ger fler och nöjdare kunder!

Det finns drygt 1,4 miljoner hörselskadade och döva i Sverige. De flesta har olika grader av hörselnedsättning, från att ”höra lite dåligt” till att inte höra något alls. Cirka 8 000-10 000 är barndomsdöva och 30 000 är teckenspråksanvändare. Runt sig har dessa familjer, vänner och arbetskamrater som också i varierande grad använder teckenspråk.

Döva träffar hörande varje dag, så de vet precis hur de ska kommunicera med hörande. Hörande som inte träffar döva varje dag, vet kanske inte hur de ska kommunicera och blir ofta oroliga för att göra fel. Men små saker gör ofta stor skillnad. Med kunskap blir det lättare att våga.

”Om någon inte svarar när du pratar till dem, kan det bero på att personen är döv, inte otrevlig”

Om Iris bemötandeutbildningar

Iris bemötandeutbildningar är speciellt framtagna för företag och organisationer. Med en lång erfarenhet och expertis inom bemötande av människor från andra kulturer, som har funktionsnedsättningar eller funktionsvariationer, hjälper vi dig och dina kollegor att bli professionella i ert bemötande av alla. Vi sätter ihop ett intressant, roande och lärorikt föreläsningspaket utifrån er verksamhets behov. Kanske lagom till nästa kick-off? Vårt mål är att implementera hållbara resultat för dig och dina medarbetare!

Kontakta oss med en bokningsförfrågan

Vi skräddarsyr utbildningar i bemötande. Vill du boka Justyna eller veta mer om hur vi kan anpassa ett upplägg som passar er verksamhets behov? Tveka inte att ta kontakt med oss via Lisa på lisa.gustafsson@iris.se!

Translate »