fbpx

Konsult Fredrik Höggström

Skellefteå

Fredrik Höggström

Fredrik Höggström

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
fredrik.haggstrom@iris.se
072 – 402 54 39

Introduktion

Mitt arbete handlar om att matcha och coacha arbetssökande deltagare tillbaka till arbetsmarknaden. För mig är det viktigt att möta individens behov, förutsättningar och önskemål vilket skapar utgångspunkten för vårt gemensamma samarbete.

Arbetslivserfarenhet

I över tio års tid har jag träffat arbetssökande deltagare i olika sammanhang, detta har gett mig stor vana av att coacha, vägleda och matcha deltagare som står nära såväl som längre ifrån arbetsmarknaden. Jag har daglig kontakt med arbetsgivare i och runt om Skellefteå och har särskilt goda relationer med ett flertal bemannings- och rekryteringsföretag i närområdet. I min roll arbetar jag även tillsammans med Trygghetsrådet, TRR. Tidigare har jag arbetat på Arbetsförmedlingen och har därigenom god vana av myndighetskontakter och stor förståelse för arbetsmarknaden.

Utbildning

Jag är utbildad och legitimerad gymnasielärare i ämnena historia och samhällskunskap vid Umeå Universitet. Jag har även genomgått en handläggarutbildning vid Arbetsförmedlingen likväl som interna utbildningar inom samtalsmetodik, coaching och vägledning. Jag har även genomfört grundläggande militärutbildning likväl som ledarskapsutbildning inom Försvarsmakten. Jag är certifierad inom bland annat områdena coaching, intervjuträning, kompetensinventering, jobbjägeri samt studie och yrkesvägledning.

Översätt »