fbpx

Konsult Tanya Hugosson Granlöf

Östersund

Tanya Hugosson Granlöf

Tanya Hugosson Granlöf

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
tanya.hugosson@iris.se
076 – 539 90 75

Introduktion

För att stärka självförtroendet hos deltagaren likväl som att hjälpa deltagaren närmare ett arbete eller studier, tycker jag att det är viktigt att lyfta fram och utgå från de förmågor och färdigheter som deltagaren har. Jag skulle beskriva mig själv som pedagogisk och stöttande.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2020 har jag arbetat på Iris där jag hjälper deltagare i olika utsatta situationer att ta sig närmare ett arbete eller en utbildning. Jag har god vana av att anpassa omställningen till individuella behov och målsättningar. Vidare har jag även goda kontakter med Arbetsförmedlingen likväl som utbildninganordnare.

Utbildning

Jag är utbildad inom hälsa och rehabilitering i arbetslivet vid Mittuniversitetet. Jag har även gått kurser i bland annat pedagogik, ledarskap, första hjälpen vid psykisk ohälsa och företagsekonomi. Vidare har jag även genomfört utbildningar inom bemötande, coachande förhållningssätt, studieteknik och arbetshjälpmedel. Avslutningsvis är jag certifierad inom bland annat områdena intervjuträning, kompetensinventering, jobbjägeri liksom Supported Employment.

Översätt »