Iris #möjliggörplats i Almedalen

Iris i Almedalen

Iris i Almedalen

Iris är på plats under politikerveckan i Almedalen. Måndagen den 1 juli hittar du oss på
Iris Arena, mittemot Mellangatan 19 på baksidan av Gotlands Konstmuseum i Visby.

Kl 14-16 visas utställningen Möjliggör plats med prova på-aktiviteter. Prova hur det är att ha en funktionsnedsättning, testa hjälpmedel och träffa representanter från intresseorganisationerna som exempelvis Funktionsrätt Sverige, Dyslexiförbundet och Synskadades Riksförbund. Läs mer här »

Kl 17-19 tar årets talargenombrott och den hyllade integrationisten Charbél Gabro plats på scenen. Han tar med dig på en sinnrik resa mellan kulturer, livsöden och hårda arbetsmarknadsfakta. Därefter ger inspirationspanelens medlemmar konkreta tips på hur vi kan leva mångfaldspolicyn på våra arbetsplatser. Läs mer här »

Almedalen är en plats för utbyte, dialog och möten som bidrar till att utveckla vårt samhälle. Iris deltar dels med egna programpunkter men bidrar även på olika sätt med vår kunskap och expertis på andras arenor under Almedalsveckan.

För att främja effektivare partnerskap på och för den offentliga marknaden håller Iris till på Doublecheck Arena. Besök oss gärna på arenan om du är i Visby 1 juli. Läs mer om Almedalsveckan här. »

Hoppas vi ses!