Borås

I Borås erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din yrkesutbildning. Vi arbetar med tjänsterna aktivitetsbaserade utredningsplatser (AUP) samt individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Våra lokaler ligger centralt i Borås, på Åsboholmsgatan 21. Från resecentrum åker du med buss linje 6 och det tar drygt 10 minuter till oss. Bussen går en gång varje halvtimme. Alternativt åker du linje 2 eller linje 8 men får då promenera 5-6 minuter från hållplats Söderbro. Du kan även åka linje 360 (Svenljunga) eller linje 400 (Skene) och då kliva av vid hållplats Åhaga och därefter promenera till oss. Det finns flera närliggande restauranger i området men det går också bra att värma medhavd mat i vårt kök. Självklart bjuder vi dig på en kopp kaffe eller te.

Stöd du hittar hos oss:

Varmt välkommen till Iris i Borås!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Översätt »