fbpx

Fagersta

En egen jobbcoach? Ja, det är möjligt hos Iris i Fagersta. Via Rusta och matcha (KROM) får du en jobbcoach som ger dig personligt stöd i ditt jobbsökande vilket ökar dina chanser att komma ut i arbete. Eller är ditt nästa steg utbildning? Oavsett vilket ditt nästa steg i livet är ger vi dig rätt stöd på vägen! Läs mer om Iris i Fagersta här.

Om oss

Iris i Fagersta hittar du på Stationsvägen 6. Denna lokal är centralt belägen. Kommer du till oss med bil finns det parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen och du kan också komma till oss via kollektivtrafiken.

I tillgänglighetsanpassade lokaler får du ta del av Rusta och Matcha. Vi erbjuder dig kontakt med en professionell jobbcoach och tillsammans lägger ni upp en individuellt anpassad plan för ditt nästa steg ut i arbete eller utbildning. Vi erbjuder språkstöd vilket innebär att du kan få tjänsten med språklig stöttning på flera språk.

Våra lokaler är ljusa och rymliga. Givetvis bjuder vi dig på kaffe och te!

Vad vill du arbeta med? Är ditt nästa steg utbildning? Vi kan matchning och till oss är du välkommen oavsett behov!

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen!

Translate »