Göteborg Lilla Waterloogatan

I Göteborg erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. På Lilla Waterloogatan i Gamlestaden erbjuder vi  yrkesintroduktion för teckenspråkiga (YIT) samt arbetsmarknadsutbildning för personer med synnedsättning (AUB-syn).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Vi finns i fräscha och nybyggda lokaler på Lilla Waterloogatan 10 i Gamlestaden. Lokalerna finns cirka 3-4 minuters gångväg från Gamlestadstorget som är hållplats för tåg, buss och spårvagn. Lilla Waterloogatan ligger i Slakthusområdet som håller på att omvandlas från industriområde till ett kontorsområde med restauranger, caféer och saluhall. Från Centralstationen/Drottningtorget kan du åka spårvagn till Gamlestadstorget. Linje 4, 7, 9 och 11 går direkt via snabbspåret till Gamlestadstorget och det tar cirka 3-4 minuter. Vid Gamlestadstorget stannar även spårvagn nummer 6 och 8 samt regionaltågen mellan Göteborg och Trollhättan. Kommer du med bil finns det betalparkeringar i närheten. I våra lokaler hittar du ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till oss på Iris i Gamlestaden!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »