fbpx

Göteborg Lilla Waterloogatan

I Göteborg erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. På Lilla Waterloogatan i Gamlestaden erbjuder vi aktivitetsbaserade utredningsplatser (AUP), stöd och matchning (STOM), yrkesintroduktion för teckenspråkiga (YIT) samt arbetsmarknadsutbildning för personer med synnedsättning (AUB-syn).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Vi finns i fräscha och nybyggda lokaler på Lilla Waterloogatan 10 i Gamlestaden. Lokalerna finns cirka 3-4 minuters gångväg från Gamlestadstorget som är hållplats för tåg, buss och spårvagn. Lilla Waterloogatan ligger i Slakthusområdet som håller på att omvandlas från industriområde till ett kontorsområde med restauranger, caféer och saluhall. Från Centralstationen/Drottningtorget kan du åka spårvagn till Gamlestadstorget. Linje 4, 7, 9 och 11 går direkt via snabbspåret till Gamlestadstorget och det tar cirka 3-4 minuter. Vid Gamlestadstorget stannar även spårvagn nummer 6 och 8 samt regionaltågen mellan Göteborg och Trollhättan. Kommer du med bil finns det betalparkeringar i närheten. I våra lokaler hittar du ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Stöd du hittar hos oss:

Varmt välkommen till oss på Iris i Gamlestaden!

Fler enheter i Göteborg »

Göteborg Ranängsgatan

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Översätt »