fbpx

Halmstad

I Halmstad, Klammerdamms gatan 2, erbjuder Iris flera tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. Vi arbetar med tjänsterna individuellt pedagogiskt stöd i utbildning (IPSU), aktivitetsbaserade utredningsplatser (AUP) samt arbetsträning i företagsmiljö (AIF).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Våra lokaler ligger i centrala Halmstad, på Klammerdammsgatan 2. Du hittar oss på våning 2, ovanför café Nosh. Klammerdammsgatan är en tvärgata mellan Storgatan och Hamngatan, endast ett stenkast från Stora torg. Från järnvägsstationen är det ca 10 minuters promenad till oss. Kommer du med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. Det finns flera närliggande restauranger i området men det går också bra att värma medhavd mat i vårt kök. Självklart bjuder vi dig på en kopp kaffe eller te.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Halmstad!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »