Hässleholm

Vill du ha en egen jobbcoach som stöd när du söker jobb? Ja, det är möjligt hos Iris i Hässleholm. Via Iris Rusta och matcha 2 (ROM2) får du en jobbcoach som ger dig personligt stöd i ditt jobbsökande vilket ökar dina chanser att komma ut i arbete. Eller är ditt nästa steg utbildning? Oavsett vad ditt nästa steg är ger vi dig rätt stöd på vägen! Läs mer om Iris i Hässleholm här.

Om oss

Iris fräscha, nya lokal ligger några stenkast från Hässleholms Centralstation, där du även har en stor bil parkering precis bredvid. Bussar stannar precis vid stationen. Pressbyrån och restauranger ligger runt hörnet och du kan även lätt ta dig hit med cykel. Centrum med alla affärer och fik ligger bakom centralstationen, 5 min bort. Hässleholms kommunala studie- och yrkesvägledare finns även att tillgå i området.

På markplan har vi vårt kontor, med utsikt över en liten uteplats, med gräsmatta och sittplatser, som är trevligt att sitta på vid vackert väder. Tillgång till kök och mikrovågsugn, så vill du ta med mat och äta går det bra. Det finns toalett, samt loungerum att koppla av i om tankarna blir för många. Självklart får du tillgång till både dator och skrivare vid behov.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig på vägen mot ditt nya jobb eller utbildning. Varmt välkommen till Iris Hässleholm!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »