Kalix

På Iris i Kalix erbjuds flera olika tjänster och utbildningar som stöd i dina studier eller för dig som är på väg ut i arbetslivet.

Om oss

Iris har lokaler vid restaurang Gamla Staben i Kalix. Adressen till oss är Furuhedsvägen 35A (besöksadress Furuhedsvägen 35C). Du tar dig enkelt till oss med länstrafiken. Närmsta busshållplats är Kalix lasarett med ett promenadavstånd på cirka 5-10 minuter. Från tågstationen är det cirka 15 minuters promenad.

Våra tillgänglighetsanpassade lokaler är ljusa och stora och ligger på markplan (det finns både ramp och automatiskt dörröppnare till entrédörren). Kommer du till oss via bil finns det parkering i närheten. Vid särskilda behov kan du parkera utanför entrén.

Hos oss finns många rum för arbete samt vilorum för att alla ska ha rätt förutsättningar under sin tid hos oss på Iris. Vi har även ett fullt utrustat kök för dig som vill värma och äta medhavd lunch. Det finns också lunch att köpa i restaurangen i samma byggnad.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Kalix!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »