Komvuxarbete – handel och administrationsprogrammet

Vuxenutbildning

Nu kan Iris som ny möjlighet erbjuda kursen komvuxarbete inom handel och administration. Är du intresserad av att läsa komvuxarbete – handel och administration? Välj Iris!

Ansök

via din hemkommun

Välj kommun »

Ansök via din hemkommun Välj kommun »

Om utbildningen

Om kursen komvuxarbete – handel och administration:

Kursen komvuxarbete - handel och administration är en högskoleförberedande kurs. Komvuxarbete - handel och administration är en ny möjlighet, som genom förändrade regler för gymnasieexamen gett ökad flexibilitet för den som genom komvuxstudier vill uppnå gymnasiekompetens. Genom Iris kan du redan idag söka kursen komvuxarbete - handel och administration, som ger 100 gymnasiepoäng. Kurskod: KVARHA

Undervisningen i kursen komvuxarbetet inom handels och administrationsprogrammet går ut på att eleven genomför ett större arbete med utgångpunkt från kunskaper inom handels och administrationsområdet. Komvuxarbete – handel och administration ska visa att eleven är redo för högskolestudier inom det samhällsvetenskapliga, humanistiska, konstnärliga, ekonomiska eller juridiska området.

Vem kan läsa kursen komvuxarbete – handel och administration?

Kursen komvuxarbete – handel och administration är en kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. Läs mer om behörighetskraven till att söka och studera kursen komvuxarbete – handel och administration.

Så ansöker du

Så ansöker du

Du ansöker till komvux (kommunal vuxenutbildning) på din hemkommuns hemsida. Din hemkommun är den kommun där du är folkbokförd och det är kommunen som beslutar om du blir antagen till utbildningen eller ej.

Det är enkelt att söka till en utbildning på Iris. Nedan hittar du länkar till ansökan där Iris erbjuder kommunal vuxenutbildning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Utbildningsorter

Utbildningen erbjuds på följande platser

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »