Komvuxarbete –Samhällsvetenskap/Humaniora

Vuxenutbildning

Komvuxarbete – Samhällsvetenskap/Humaniora är en förberedande kurs inför högskolestudier. Komvuxarbete – Samhällsvetenskap/Humaniora är en ny möjlighet, som genom förändrade regler för gymnasieexamen i kommunal vuxenutbildning, ökat flexibiliteten för den som genom komvuxstudier vill uppnå gymnasiekompetens. Kursen komvuxarbete finns att söka inom en rad ämnesområden. Iris erbjuder kursen, komvuxarbetet inom Samhällsvetenskap/Humaniora, men även andra programämnen. Kursen komvuxarbete – Samhällsvetenskap/Humaniora är på 100 poäng och har kurskod: KVARSH

Ansök

via din hemkommun

Välj kommun »

Ansök via din hemkommun Välj kommun »

Om utbildningen

Om komvuxarbete:

Undervisningen i kursen komvuxarbete- Samhällsvetenskap/Humaniora går ut på att eleven genomför ett större arbete med utgångpunkt från kunskaper inom handels och administrationsområdet. Komvuxarbete - Samhällsvetenskap/Humaniora ska visa att eleven är redo för högskolestudier inom det samhällsvetenskapliga, humanistiska, konstnärliga, ekonomiska eller juridiska området.

Vem kan läsa kursen kursen Komvuxarbete – Samhällsvetenskap/Humaniora?

Kursen Komvuxarbetet- Komvuxarbetet- Samhällsvetenskap/Humaniora är en kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. Läs mer om behörighetskraven till att söka och studera kursen Komvuxarbetet- Samhällsvetenskap/Humaniora.

Så ansöker du

Så ansöker du

Du ansöker till komvux (kommunal vuxenutbildning) på din hemkommuns hemsida. Din hemkommun är den kommun där du är folkbokförd och det är kommunen som beslutar om du blir antagen till utbildningen eller ej.

Det är enkelt att söka till en utbildning på Iris. Nedan hittar du länkar till ansökan där Iris erbjuder kommunal vuxenutbildning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Utbildningsorter

Utbildningen erbjuds på följande platser

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »