fbpx

Malmö Hjulhamnsgatan

Vi erbjuder flera olika utbildningar och även individuellt anpassade program för dig som är på väg ut i arbetslivet. Via Malmö stad erbjuder vi flertalet utbildningar och tjänster för dig som har syn och-/eller hörselnedsättning eller är döv.

Om oss

Mitt i Malmös kärna, på Hjulhamnsgatan 3B, erbjuder Iris en mängd olika insatser för dig som är på väg ut i arbetslivet eller är i behov av extra stöd vid studier. Våra lokaler ligger en promenad på cirka 10 minuter från centralstationen. Lokalen är belägen mellan Gustav Adolfs Torg och Lilla Torg. Restauranger, butiker och service finner du precis utanför dörren.

Lokalerna är ljusa, fräscha och tillgänglighetsanpassade. Det finns ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris på Hjulhamnsgatan i Malmö!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »