fbpx

Norrköping Sankt Persgatan

Iris Norrköping erbjuder flera tjänster som stöd för dig på väg ut i arbetslivet eller i din utbildning. Exempelvis kan du få en egen jobbcoach via tjänsten Rusta och matcha (KROM) eller pedagogiskt stöd via tjänsten Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU) och mer. Ta del av vårt erbjudande här!

Om oss

Iris Norrköping ligger i centrala lokaler på Sankt Persgatan 95, nära citykärnan och knutpunkt Södertull med goda kommunikationer och bra lunchrestauranger.

Från Resecentrum tar du enklast 3:ans spårvagn mot Klockaretorpet och stiger av i Södertull, alternativt tar en 10 minuters promenad uppför Drottninggatan. Du hittar oss i tillgänglighetsanpassade lokaler på våning 2. Det finns hiss. Du har också direktaccess till våra lokaler via parkeringshuset.  Lokalerna ligger i direktanslutning till parkeringshus med entré till våning 2.

Lunch kan du äta på någon av alla de restauranger som finns i närheten.  Du kan också ta med dig egen mat att värma och äta i vårt gemensamma fikarum.

Vi erbjuder:

Om du är arbetssökande och vill börja på Iris Rusta och matcha (KROM) är vårt KA-nr 10068719. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill komma på besök.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen!

Fler enheter i Norrköping »

Norrköping Vattengränden

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »