Oxelösund

På Oxelösund erbjuder vi tjänsten Rusta och Matcha 2. Det är ett stöd för dig som är på väg ut i arbetslivet eller letar nästa steg gällande utbildning.

Vi är experter på Matchning och guidar varje år tusentals personer ut på arbetsmarknaden eller studier. När du väljer Iris Rusta och Matcha får du ett anpassat stöd och en personlig coach som guidar dig på vägen mot ditt nästa steg i arbetslivet eller studier.

Du har viljan, vi har verktygen!

Om oss

Iris i Oxelösund hittar du på Sjögatan 30 på våning 1 nära bussförbindelser, butiker och restauranger. Hos oss finns ett fikarum och ett mindre kök där du kan värma egen mat eller ta en kopp kaffe/te.

Det tar ca 5 minuter att gå från bussen till Iris kontor, där finns hiss och bra parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen.

Vi erbjuder:

Om du är arbetssökande om vill välja Iris Rusta och matcha 2 (ROM2). Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du vill komma på besök.

Vi kan erbjuda språkstöd inom flera språk

  • Tigrinja
  • Arabiska
  • Kurmanji
  • Turkiska
  • M.fl.

Varmt välkommen!

Kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »