Psykologi 2b

Vuxenutbildning

Vill du läsa psykologi 2b på distans? Välj iris!

Psykologi 2b är en kurs som gör en fördjupning inom kursen psykologi 1 som båda bygger på ämnet psykologi. Kursen är på 100p. Kurskod INFPRG0.

Ansök

via din hemkommun

Välj kommun »

Ansök via din hemkommun Välj kommun »

Om utbildningen

Om kursen:

Undervisningen i kursen psykologi 2b ska behandla följande centrala innehåll:

  • Programvaror, verktyg och plattformar för att använda och dela information inom valt yrkesområde, både internt och externt, till exempel affärssystem för styrning och administration samt logistik-, redovisnings-, fakturerings- och bokningsprogram för tjänster som tidsbokningar och resor.
  • Nätverkstjänster, till exempel internet, webbläsare, sökmotorer och e-posthantering.
  • Ny digital teknik och interaktion mellan människa, dator och teknik.
  • Planering av projektarbeten inom yrkesområdet med hjälp av programvaror för yrkesmässig användning, till exempel projektplaneringsprogram.
  • Elektronisk portfölj, till exempel elektronisk dagbok eller loggbok.
  • Databasprogram samt hur en databas skapas och används.

Vem kan läsa kursen?

Psykologi 2b är en kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. Läs mer om behörighetskraven till att söka och studera kursen psykologi 2b. Andra kurser inom ämnet psykologi du kan studera är psykologi 2a.

Så ansöker du

Så ansöker du

Du ansöker till komvux (kommunal vuxenutbildning) på din hemkommuns hemsida. Din hemkommun är den kommun där du är folkbokförd och det är kommunen som beslutar om du blir antagen till utbildningen eller ej.

Det är enkelt att söka till en utbildning på Iris. Nedan hittar du länkar till ansökan där Iris erbjuder kommunal vuxenutbildning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Utbildningsorter

Utbildningen erbjuds på följande platser

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »