fbpx

Vännäs

Är du arbetssökande i Vännäs och vill ha en egen jobbcoach? Ja, det är möjligt hos Iris i Vännäs. Via Rusta och matcha (KROM) får du en jobbcoach som ger dig personligt stöd i ditt jobbsökande vilket ökar dina chanser att komma ut i arbete. Eller är ditt nästa steg utbildning? Oavsett vad ditt nästa steg är ger vi dig rätt stöd! Läs mer om Iris i Vännäs här.

Om Iris Vännäs

Iris i Vännäs hittar du på Östra Järnvägsgatan 8B, mitt emot kommunhuset. Om du kommer till oss via bil finns det gratis parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen. Du kan också lätt ta dig till oss via kollektivtrafiken då Vännäs tåg- och busstation ligger cirka 400 meter från lokalen.

I tillgänglighetsanpassade lokaler på entréplan kan du hos oss ta del av Rusta och matcha. Vi erbjuder dig kontakt med en professionell jobbcoach som guidar dig till nästa steg i livet. Vi erbjuder språkstöd vilket innebär att du kan få tjänsten med språklig stöttning på de flesta språk.

Våra lokaler är ljusa och rymliga. Det finns ett kök där du kan ta värma medhavd mat. I närområdet finns flertalet affärer, service och restauranger. Givetvis bjuder vi våra deltagare på kaffe och te!

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Vännäs!

Translate »