Växjö Framtidsvägen

På Iris i Växjö erbjuder vi flera tjänster som stöd för dig på väg ut i arbetslivet, exempelvis för dig som är i behov av pedagogiskt stöd under din utbildning eller som behöver en jobbcoach.

Om oss

Iris Växjö finner du i nya och fräscha lokaler på Framtidsvägen 12A, byggnad Bravo, på våning 3 (hiss finns). Kontoret ligger vackert beläget på Teleborgsområdet, Videum i närheten till grönområden och vatten. Det finns både möjlighet till gruppverksamhet och enskild verksamhet i byggnaden.

I närheten finns matbutik och i samma hus som vi finns en lunchrestaurang. Du kan äta medhavd mat i lugn miljö hos oss samt ta en välbehövlig paus.

Vi erbjuder:

Det finns en bemannad reception som gärna hjälper till med de funderingar man som gäst kan ha. I receptionen registrerar du även din bil för gratis parkering. Bussen stannar också strax utanför byggnaden.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris i Växjö!

Fler enheter i Växjö »

Växjö Storgatan

Kontakta oss:

AUB syn och IPSU

INAB

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »