Avsnitt 3 av Med målet i sikte: Knäckemackor, gummibåtar och kulturkrockar med Charbél Gabro

I veckans avsnitt av Med målet i sikte: Prisbelönta föreläsaren Charbél Gabro

Avsnitt nummer tre av podcasten Med målet i sikte gästas av Charbél Gabro. Charbél har gått från att vara en osäker destruktiv tonåring till att få priset Årets talare – Genombrott på Talarforum 2018. För Med målet i sikte berättar han om hur små gester och handlingar har påverkat honom och hur han nu väljer att ge tillbaka.

Hur kan två knäckemackor och gummibåtar forma en människa? Och hur påverkas en person av fördomar och kulturkrockar? I veckans avsnitt av Med målet i sikte får du lära känna den prisbelönte föreläsaren Charbél Gabro som berättar om hur livet gått från att vara en destruktiv tonåring till att en dag vakna upp med en känsla av kärlek istället för hat.

Missa inte att lyssna på avsnittet om Charbéls resa. Med målet i sikte hittar du som vanligt via Simplecast, Itunes, Spotify och din podcastapp!

Om Charbél Gabro
Är föreläsaren som berör och utmanar vår tankevärld med målet att sprida kunskap i frågor om mångfald, integration och inkludering.

Charbels hjärta och engagemang i integrationsfrågor har många gånger lyfts fram i riksmedia. Under 2018 mottog han priserna Årets talare – Genombrott 2018 och Narrenpriset 2018.