Avsnitt 6 av Med målet i sikte: Att se saker med andra ögon med Ulrika Norelius Centervik.

I veckans avsnitt av Med målet i sikte: Att se saker med andra ögon med Ulrika Norelius Centervik.

Avsnitt nummer 6 av podcasten Med målet i sikte gästas av Ulrika Norelius Centervik. Ulrika är chef på Synskadades riksförbund (SRF), hon lever ut drömmen om att sjunga i ett band och är mamma till en elvaårig dotter. Hennes liv förändrades abrupt när hon ett par veckor efter studenten vaknade upp från en ögonoperation, utan att kunna se. Skulle hon då lägga sig ner och dö eller göra det bästa av situationen?

– Det sista synminnet jag har är allas namnteckningar i studentmössan, säger hon.

I veckans avsnitt av Med målet i sikte berättar Ulrika Norelius Centervik om livet som chef, mamma, sångerska och som blind. Inspireras av hennes berättelse om att hitta lösningar i alla situationer, hur man tar sig an världen när livet abrupt förändras samt varför ilska i lagom dos är en viktig drivkraft.

Trots att Ulrikas livhistoria berör, får du som lyssnare ta del av historier som får dig att skratta högt och känna på möjligheterna som livet erbjuder om man väljer att fånga dem.

Missa inte att lyssna på avsnittet för att bland annat höra om allt Ulrika hade missat som seende, om varför hon stämde Försäkringskassan hos Diskrimineringsombudsmannen och om varför hon tre månader efter att hon förlorat synen ensam flyttade till USA och mycket mer!

Med målet i sikte hittar du som vanligt via SimplecastSpot​ify, Itunes och i din podcastapp!