Jobbra

Jobbra – en enkel match

Jobbra är appen som matchar arbetsgivare och sökande utan att gå omvägen via ett traditionellt CV. Appen släpps i april 2019.

Design säkrar matchning

Jobbras universella design öppnar nya möjligheter i rekryteringsprocessen och säkrar en effektiv matchning. I jobbannonsen ställer arbetsgivaren frågor som den sökande svarar på direkt i appen. Den sökande kan berätta om sig själv, sina erfarenheter och kunskaper på det sätt som passar bäst – med video, ljudfil eller textmeddelande. På så sätt får arbetsgivaren snabbt en känsla för den sökandes förmågor och drivkrafter.

Appen Jobbra riktar sig till arbetsgivare som vill främja mångfald på arbetsplatsen och till jobbsökande som  upplever att det är svårt att få komma på en jobbintervju.

Vi på Iris utvecklar Jobbra genom ett innovationsprojekt som finansieras av PTS. Samarbetspartners är Axess Lab och Begripsam. Projektet pågår februari 2018 – april 2019.

Jobbra skapar unika möjligheter

  • Underlättar matchningen mellan arbetsgivare och sökande samt bidrar till en mer effektiv rekryteringsprocess.
  • Stödjer arbetsgivare att se varje individs förmåga istället för hinder.
  • Designen förenklar för arbetssökande att svara på en jobbannons.
  • Främjar mångfald och inkludering, samt bidrar till mindre diskriminering och utanförskap i samhället.
Jobbra gör det möjligt att upptäcka människan bakom det traditionella CV:t. Vi på Iris gillar unika lösningar för unika människor!

Vill du veta mer?

Kontakta projektledare Evalena Habel
evalena.habel@iris.se
0766 – 77 46 66

Projektledare

Evalena Habel
08 - 39 94 71
076 - 677 46 66