Omdömen från Deltagare och Arbetsgivare om Iris Matchning

Iris är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Vad tycker våra tidigare deltagare samt arbetsgivare om Iris Matchning? Ta del av några omdömen här.

Behöver du
rekrytera
ny personal?

Läs mer här och
kontakta oss »

Behöver du rekrytera ny personal? Läs mer här och kontakta oss »

Iris är ledande inom matchning!

Matchning är en del av Arbetsförmedlingens tjänsteutbud för personer som söker arbete eller utbildning. Iris levererar tjänsten på över 50 orter i landet. För att kunna ta del av Rusta och matcha (KROM) behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och få godkänt av din handläggare att delta i programmet.

Iris ger dig rätt förutsättningar att hitta ett jobb, eller utbildningen som tar dig dit. Som ett av Sveriges största matchningsföretag är vi bra på och har stor erfarenhet av att matcha jobb med arbetssökande eller att guida dig till en utbildning som leder dig dit du vill. Vi är bättre än branschsnittet på att få ut våra deltagare i en långsiktig lösning på arbetsmarknaden.

Nedan kan du läsa och titta på omdömen från både våra deltagare och arbetsgivare.

Deltagare och Arbetsgivare om Iris Matchning | Omdömen & Citat | Iris.se

Omdömen från Deltagare om Iris Matchning

Citat från Deltagare inom Matchning

  • "Suveränt bra handledning med snabb återkoppling om jag behövde hjälp med något. Planerings och-utvärderingssamtal en gång i veckan, vilket gav trygghet. Bra och lärorika seminarium. Bara att gratulera de som får vara med där."

  • "Jag är så imponerad min handledare. Hennes sätt att hantera svåra sociala situationer. Absolut fantastiskt! Hennes seminarier har alltid varit toppkvalité."

  • "Iris Hadar har varit en så positiv erfarenhet."

  • "Jag har breddat mitt externa kontaktnät under Rusta och Matcha-perioden."

  • "Jag har fått jobb nu, men i framtiden om jag blir arbetslös igen skulle välja Iris för att få stöd. Jag har ingen feedback att ge utan tycker att Ert jobb har varit mycket professionellt och effektivt."

  • "Framför allt har jag gått från att känna att allt är hopplöst till att bli övertygad om att det kommer att ordna sig. Det är ju en ganska betydande förändring."

  • "Jag är så tacksam för Iris Rusta och matcha och min jobbcoach Ranim som var ett stort stöd och matchade mig mot en arbetsplats som jag trivs så bra på."

Omdömen från Arbetsgivare om Iris Matchning

En lyckad matchning

Translate »