Gå en bemötandeutbildning

Gå en bemötandeutbildning – få fler och nöjdare kunder

Gå en bemötandeutbildning – få fler och nöjdare kunder

Visste du att ca två miljoner personer i Sverige lever med någon form av funktionsnedsättning? Vägen till goda relationer börjar med ett bra bemötande. Det gäller oavsett bransch och yrkesroll. Gör något meningsfullt av nästa personalmöte eller kick-off – gå en bemötandeutbildning och få verktyg för ett inkluderande och professionellt bemötande av alla kunder!

Vad vi har varit med om, vår bakgrund och våra erfarenheter, påverkar oss på olika sätt. När vi hamnar i en situation där vi är ovana så blir vi lätt osäkra eftersom vi vill ge ett gott bemötande.

Vill du stärka ditt team? Få verktyg och ökad trygghet samtidigt som ni får en positiv upplevelse tillsammans? Gå en utbildning i bemötande. Vi lovar att det är en investering för framtiden – som dessutom ger fler och nöjdare kunder.

Vad vi erbjuder

Iris bemötandeutbildningar är speciellt framtagna för företag och organisationer som möter människor i sin verksamhet. Vi hjälper dig och dina kollegor att bli mer inkluderande och professionella i ert bemötande av olika personer, med eller utan funktionsnedsättning. Vi sätter ihop ett intressant, roande och lärorikt föreläsningspaket utifrån er verksamhets behov. Kanske lagom till nästa kick-off?

Halvdagsutbildning

Under fyra timmar får du och dina kollegor kunskap och konkreta tips som omfattar de vanligaste funktionsnedsättningarna och varje delmoment ger utrymme för gruppdiskussion. Efteråt får ni ett utbildningsintyg och dokumentation som underlättar den fortsatta praktiska tillämpningen i er verksamhet.

Föreläsningar i bemötande

Vägen till kunskap och handlingskraft börjar med en historia som berör. När vi vågar avdramatisera, uppleva och sätta oss in i nya perspektiv – det är då fantastiska saker kan hända. Våra bemötandeutbildningar, oavsett upplägg, baseras uteslutande på människor som ur eget perspektiv som funktionsnedsatta delar med sig av sina erfarenheter. Våra erfarna och duktiga föreläsare ger på ett engagerat och underhållande sätt dig och dina kollegor nyttig information och konkreta tips i hur man bör bemöta människor med funktionsnedsättningar.

Kontakta oss med en bokningsförfrågan

Är du intresserad av en föreläsning med en specifik föreläsare, ett föreläsningspaket eller en halvdagsutbildning? Tveka inte att ta kontakt med oss via Lisa på lisa.gustafsson@iris.se, så skräddarsyr vi en utbildning som passar era behov!

Charlotte Ohlson Bresciani

Charlotte Ohlson Bresciani

Charlotte Ohlson Bresciani var med om en svår olycka som gjorde henne rullstolsburen. I dag reser hon land och rike runt för att ändra organisationers, företags och individers attityder gentemot människor med funktionsnedsättningar.

Hon avdramatiserar och delar med sig av sin kunskap på ett lättsamt sätt – samtidigt som hon inspirerar oss till att se möjligheter istället för hinder i våra liv!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Håkan diagnostiserades med Aspergers syndrom/HFA, ADHD och bipolär sjukdom typ 2 när han var 37 år gammal.

Håkan berättar på ett personligt, ärligt och humoristiskt sätt om sina funktionshinder – och hur det är att leva med dem i vardagen.

Ulrika Norelius_

Ulrika Norelius

Ulrika föddes med grön starr och blev helt blind efter en operation vid 19 års ålder.

Ulrika tar med oss in i sin värld som synskadad och delar med sig av den kunskap och de erfarenheter hon samlat på sig under årens lopp.

Översätt »