Bemötandeutbildning

Vill du stärka ditt team? Få verktyg och ökad trygghet samtidigt som ni får en positiv upplevelse tillsammans? Gå en utbildning i bemötande.

Intresserad av
Bemötandeutbildning?

Kontakta oss
för mer information!

Är du intresserad av Bemötandeutbildning? Kontakta oss för mer information »

En bemötandeutbildning är en investering för framtiden – som dessutom ger fler och nöjdare kunder. Våra föreläsare ger på ett engagerat och underhållande sätt, nyttig information och konkreta tips i hur man bör bemöta människor med funktionsnedsättningar.

Gå en bemötandeutbildning

Visste du att ca två miljoner personer i Sverige lever med någon form av funktionsnedsättning? Vägen till goda relationer börjar med ett bra bemötande. Det gäller oavsett bransch och yrkesroll. Gör något meningsfullt av nästa personalmöte eller kick-off – gå en bemötandeutbildning och få verktyg för ett inkluderande och professionellt bemötande av alla kunder!

Vad vi har varit med om, vår bakgrund och våra erfarenheter, påverkar oss på olika sätt. När vi hamnar i en situation där vi är ovana så blir vi lätt osäkra eftersom vi vill ge ett gott bemötande.

Få fler och nöjdare kunder genom Bemötandeutbildningar

Iris bemötandeutbildningar är speciellt framtagna för företag och organisationer som möter människor i sin verksamhet. Vi hjälper dig och dina kollegor att bli mer inkluderande och professionella i ert bemötande av olika personer, med eller utan funktionsnedsättning. Vi sätter ihop ett intressant, roande och lärorikt föreläsningspaket utifrån er verksamhets behov. Kanske lagom till nästa kick-off?

Boka en bemötandeutbildning

Är du intresserad av en föreläsning med en specifik föreläsare, ett föreläsningspaket eller en halvdagsutbildning? Tveka inte att ta kontakt med oss via Lisa på lisa.gustafsson@iris.se, eller använd kontaktformuläret så skräddarsyr vi en utbildning som passar era behov!

Kontakta oss

  • Exempeltext: Hej! Jag är intresserad av att veta mer om tjänsten Utredning Läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.

Charbél Gabro

Bemötandeutbildning med Charbél Gabro

Med sin humor och gripande historia väcker Charbél Gabro känslor och utmanar vår tankevärld. Charbel älskar att beröra och bygger sina föreläsningar utifrån sin egen erfarenhet av kulturkrockar och utanförskap.

Han är känd som integrationisten, har lyfts i riksmedia och har bland annat utnämnts till Årets talare – Genombrott 2018. Här kan du läsa mer om honom!

Charlotte Ohlson Bresciani

Bemötandeutbildning med Charlotte Ohlson

Charlotte Ohlson var med om en svår olycka som gjorde henne rullstolsburen. I dag reser hon land och rike runt för att ändra organisationers, företags och individers attityder gentemot människor med funktionsnedsättningar.

Hon avdramatiserar och delar med sig av sin kunskap på ett lättsamt sätt – samtidigt som hon inspirerar oss till att se möjligheter istället för hinder i våra liv!

Ulrika Norelius

Bemötandeutbildning med Ulrika Norelius

Hur är det att vara helt blind? Att möta en person som är blind kan ibland skapa osäkerhet. Du kanske blir rädd för att säga eller göra fel, såra eller kränka.

Vill du att din organisation ska få värdefulla verktyg i att möta personer med funktionsnedsättning? Gå en bemötandeutbildning – vi lovar att det är en investering för framtiden, som ger fler och nöjdare kunder!

Teckenspråk

Bemötandeutbildning med Justyna Jankowska

Hur är det att inte höra? Hur ska du kommunicera med en person som inte hör? Du kanske blir rädd för att säga eller göra fel, såra eller kränka. Med kunskap och egna upplevelser ökar tryggheten i bemötandet.

Gå en bemötandeutbildning där Justyna Jankowska berättar och utmanar din tankevärld – vi lovar att det är en investering för framtiden, som ger fler och nöjdare kunder!

Bemötandeutbildning med Håkan Jansson

Vill din verksamhet ge ett gott bemötande till fler och nöjdare kunder? Investera i en bemötandeutbildning!

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF, även kallat neuropsykiatriska diagnoser) har sin grund i hur hjärnan arbetar och fungerar. Håkan Jansson berättar om sina diagnoser och ger er konkreta tips och verktyg i hur ni bemöter människor med NPF!

Therése Neaimé

Bemötandeutbildning med Therése Neaimé

Bemötande förknippas oftast till mötet mellan människor. Men hur bemöter du dig själv?

Tror du att allt är möjligt? Att du kan våga och klara saker även om du är rädd? Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit ett passionerad “Ja!”.

Boka en NPF Föreläsning med Rasmus Biasi | Bemötandeutbildning | Iris.se

Bemötandeutbildning med Rasmus Biasi

”Vad får du om du blandar: Ondskan, Wolf of Wall Street, Snabba cash och Forrest Gump i lightversion? Med all förmodan Rasmus Biasis liv.”

Rasmus Biasi jobbar med försäljning sedan 2019 och har ADHD samt autism-diagnoser sedan 2020. Han håller NPF föreläsningar om kommunikation och effektivitet för företag och hoppas skapa förståelse att folk med diagnoser kan vara supereffektiva på rätt position.

Bemötandeutbildning med Georgios Karpathakis Jaenson | NPF | ADHD | Boka idag!

Bemötandeutbildning med Georgios Karpathakis Jaenson

”Fram tills nu har det varit i princip omöjligt för någon som inte har ADHD att fullt ut förstå hur det är att leva med det.”

Fördjupa din förståelse för neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, särskilt ADHD. Utforska verkliga exempel och praktiska strategier för att skapa inkluderande och stödjande miljöer både i arbetslivet och vardagen.

Föreläsningar i bemötande

Vägen till kunskap och handlingskraft börjar med en historia som berör. När vi vågar avdramatisera, uppleva och sätta oss in i nya perspektiv – det är då fantastiska saker kan hända.

Våra bemötandeutbildningar, oavsett upplägg, baseras uteslutande på människor som ur eget perspektiv som funktionsnedsatta delar med sig av sina erfarenheter.

Skräddarsydda utbildningar

Varje utbildning kan skräddarsys efter din organisations önskemål, där  du och dina kollegor får kunskap och konkreta tips som omfattar de vanligaste funktionsnedsättningarna och varje delmoment ger utrymme för gruppdiskussion.

Efteråt får ni ett utbildningsintyg och dokumentation som underlättar den fortsatta praktiska tillämpningen i er verksamhet.

Vill du ha en skräddarsydd
föreläsning för ditt företag?

Translate »