Studieteknik för vuxenstuderande

Maximera din inlärningspotential och nå toppresultat utan stress med Studieteknik för vuxenstuderande!

Vår distansutbildning i Studieteknik för vuxenstuderande hjälper dig hitta effektiva studiestrategier. Oavsett din inlärningsstil erbjuder vi verktygen som tar dina studier till nästa nivå.

Intresserad av
Studieteknik för
vuxenstuderande?

Köp direkt i vår Shop!

Är du intresserad av Studieteknik för Vuxenstuderande? Köp direkt i vår Shop »

Är du angelägen om att fortsätta din utbildning men känner dig osäker på hur du kan optimera dina studier? Eller strävar du efter att förbereda dig på bästa sätt för att säkerställa framgång i din akademiska resa? I den distansbaserade kursen Studieteknik för vuxenstuderande får du konkreta verktyg och strategier för att strukturera och planera dina studier på ett effektivt sätt.

Du kan köpa kursen direkt i vår Shop genom att klicka på knappen Betala här.

Köp / Betala i vår Shop »

Om Studieteknik för vuxenstuderande

Denna speciellt utformade distanskurs riktar sig till vuxenstuderande och fokuserar på användningen av studieteknik för att optimera förståelse och inlärningsförmåga. Kursen behandlar en mängd ämnen såsom studieteknik, effektivt distanslärande, hantering av stress genom smart planering samt tekniker för läsning och minnesteknik. Dessutom utforskas individuella inlärningsstilar och användbara studieverktyg.

Kursen täcker flera ämnen och innehåll:

Studieteknik: Fokuserar på att bygga rätt inställning, strategier och planering som är fundamentala för att nå framgångsrika studieresultat.
Distanslärande: En genomgång av fördelar, utmaningar och strategiska tillvägagångssätt kopplade till att studera på distans.
Planering: Metoder för att hantera prokrastinering och stress genom välstrukturerad planering.
Kurslitteratur: Riktlinjer för effektivt läsande för en djupare förståelse och långsiktigt minne.
Anteckningstekniker: Introduktion av olika metoder för att skapa effektiva anteckningar, inklusive användning av mind maps och repetitionstekniker.
Minneskapacitet: Förståelse för arbetsminne och långtidsminne samt tekniker för att öka minneskapaciteten.
Flexibilitet: Anpassning till olika inlärningsstilar samt introduktion till olika studietekniska hjälpmedel.

Tidsåtgång: Kursen är på cirka 42 minuter distansundervisning, motsvarande en halvdagskurs och kan genomföras via dator, surfplatta eller mobil, flexibelt anpassat efter din tid.

Utbildare: Evalena Habel, en pedagog inom IKT med omfattande erfarenhet av att stödja vuxenstuderande med olika funktionsnedsättningar i deras utbildningsresa. På Iris är hon även ansvarig för frågor rörande tillgänglighet och inkludering. Nedan presenteras en kort teaserfilm där Evalena ger en översiktlig presentation av utbildningen. För att få tillgång till kursen, klicka på knappen Betala här.

Genom att implementera dessa tekniker kan du förbättra din förståelse, minska stress och öka din förmåga att lära, vilket i sin tur leder till förbättrade studieresultat! 

Kursen Studieteknik för vuxenstuderande – ett samarbete mellan Iris och Diploma

Kursen är framtagen tillsammans med Diploma, Sveriges största leverantör av onlineutbildning. När du beställer kursen får du inloggningsuppgifter skickat till dig från Diploma.
Om du beställer kursen under kontorstid en vardag får du inloggningsuppgifterna direkt, som längst inom ett par timmar. Beställer du en helgdag kan du behöva vänta till påföljande vardag.

Köp / Betala i vår Shop »

Nyfiken på kursen? Se ett smakprov här.

Kontakta oss

Translate »