Inkluderande undervisning och studieteknik för lärare

Maximera din undervisning med kursen Inkluderande undervisning med studieteknik som grund

Vår distansutbildning är skräddarsydd för lärare och pedagoger inom vuxenutbildning. Med fokus på studietekniker och inkluderande undervisning, kommer du att lära dig strategier för att stödja dina elever i deras inlärningsresa.

Intresserad av
Studieteknik för
lärare?

Köp direkt i vår Shop!

Är du intresserad av Inkluderande undervisning och studieteknik för lärare? Köp direkt i vår Shop! »

Att ständigt sträva efter att förbättra undervisningsmetoder och studietekniker utgör en av de främsta målsättningarna för lärare och pedagoger inom vuxenutbildning. Det centrala syftet är att utrusta dem med adekvata verktyg och strategier för att effektivt stödja eleverna inte bara i att förstå ämnen på djupet utan också för att öka deras förmåga till lärande.

Du kan köpa kursen direkt i vår Shop genom att klicka på knappen Betala här eller göra en offertförfrågan genom formuläret på denna sida.

Köp / Betala i vår Shop »

Om Inkluderande undervisning och studieteknik för lärare

Distansutbildningen inleds med en grundlig genomgång av studieteknik och följs sedan upp med konkreta råd och tips för att diversifiera och inkludera variation i undervisningen.

Kursen täcker flera ämnen och innehåll:

  • Studieteknik: Effektiva metoder och strategier för att främja optimala studievillkor och inlärning.
  • Distansutbildning: En djupdykning i fördelar, utmaningar och väl utvecklade strategier för att navigera framgångsrikt genom distansstudier.
  • Studieplanering: Tekniker och metoder för att hantera prokrastinering och stress genom välinformerad studieplanering.
  • Kursmaterial: Strategier för läsning av kursmaterial på ett effektivt sätt för att främja förståelse och minneskapacitet.
  • Anteckningstekniker: Effektiva metoder för att ta anteckningar inklusive mind maps och repetitionsstrategier.
  • Minnesstrategier: Förståelse av arbetsminne, långtidsminne och tekniker för att stärka minneskapaciteten.
  • Individuella inlärningsstilar: Anpassning till och omfattning av olika inlärningsstilar samt introduktion till studietekniska hjälpmedel.
  • Inkluderande undervisning: Strategier för att skapa inkluderande undervisningsmiljöer och säkerställa likvärdig utbildning för alla.

Tidsåtgång: 54 minuter distansundervisning, motsvarande en halvdagsutbildning som flexibelt kan genomföras via dator, surfplatta eller mobil efter eget schema och önskemål.

Utbildare: Evalena Habel, är en erfaren IKT-pedagog med lång erfarenhet av att stödja vuxenstuderande med olika funktionsnedsättningar. På Iris ansvarar hon även för frågor rörande tillgänglighet och inkludering. Nedan presenteras en kort teaserfilm där Evalena ger en översiktlig presentation av utbildningen. För att få tillgång till kursen, klicka på knappen Betala här.

Önskar du att kraftigt förbättra dina undervisningsfärdigheter? Att minska stress, öka engagemang och förbättra dina elevers studieresultat? Delta i utbildningen som fokuserar på inkluderande undervisning och effektiva studietekniker för att ta din undervisning till nästa nivå!

Kursen Inkluderande undervisning och studieteknik för lärare – ett samarbete mellan Iris och Diploma

Kursen är framtagen tillsammans med Diploma, Sveriges största leverantör av onlineutbildning. När du beställer kursen får du inloggningsuppgifter skickat till dig från Diploma.
Om du beställer kursen under kontorstid en vardag får du inloggningsuppgifterna direkt, som längst inom ett par timmar. Beställer du en helgdag kan du behöva vänta till påföljande vardag.

Köp / Betala i vår Shop »

Nyfiken på kursen? Se ett smakprov här.

Kontakta oss

  • Exempeltext: Hej! Jag är intresserad av att veta mer om tjänsten Utredning Läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.

Translate »