Yrkessvenska

Skräddarsydd språkutbildning inom olika yrkesområden

Våra anpassade utbildningsprogram i yrkessvenska är specifikt utformade för att möta språkliga behov inom olika yrkesområden.

Intresserad av
Yrkessvenska?

Kontakta oss
för mer information!

Är du intresserad av Yrkessvenska – Skräddarsydd språkutbildning? Kontakta oss för mer information »

Iris erbjuder skräddarsydd språkutbildning anpassad efter din bransch, organisation och dina medarbetares behov.

Våra anpassade utbildningsprogram i yrkessvenska är specifikt utformade för att möta språkliga behov inom olika yrkesområden. Vi erbjuder yrkessvenska för flera olika yrkesområden, exempelvis service, handel, lokalvård, restaurang, vård och omsorg, skola, industri, bygg eller transport. Oavsett område så kan vi skräddarsy kursinnehållet för att möta dina medarbetares och verksamhets behov.

Skräddarsytt kursupplägg inom yrkessvenska

Vi inleder med en inventering där vi tillsammans med er identifierar de viktigaste språkliga utmaningarna och målen för din organisation. Därefter lägger vi en kursplan och tar fram de kurser och material som är relevanta och praktiska för just din verksamhet.

Våra utbildningar kan vara en kombination av olika undervisningsmetoder, vi planerar tillsammans med dig vad som passar er bäst. Det kan vara klassrumsundervisning, onlinekurser, interaktiva övningar eller simuleringar som speglar de verkliga arbetsuppgifterna och situationerna som dina medarbetare ställs inför i sitt yrke.

Genom att kombinera teori och praktik får deltagarna öva och applicera sina språkkunskaper i verkliga scenarier. Vi erbjuder en högkvalitativ undervisning med legitimerade och erfarna lärare, vana med flexibel undervisning.

Yrkessvenska främjar arbetsglädje och effektivitet

Yrkessvenska hjälper dina medarbetare att nå sina språkliga mål och bli ännu mer framgångsrika i sina yrkesroller. Utbildningen underlättar både för arbetsgivare och anställda då den hjälper till att förbättra kommunikationen, effektiviteten och produktiviteten på arbetsplatsen.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Kontakta lisa.gustafsson@iris.se

Hur går utbildningen till?

Läs om hotell Royal i Göteborg som satsade på Iris yrkessvenska för medarbetarna i Housekeeping-gruppen. Klicka här för att läsa mer »

De lär sig svenska på jobbet – skräddarsydd kurs i yrkessvenska | Iris.se

Sex anställda på ett av Sveriges mest anrika hotell, Royal i Göteborg, deltar genom Iris i en specialanpassad kurs i yrkessvenska för att förbättra sina språkkunskaper.

Kontakta oss

  • Exempeltext: Hej! Jag är intresserad av att veta mer om tjänsten Utredning Läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.

Translate »