AI utbildningar

Digitala AI utbildningar

Kurser i Artificiell Intelligens — AI-kurser och Workshops för företag

Utbilda dig och ditt team i AI! Vill du som arbetsgivare ligga i framkant med AI-teknologi? Vill du effektivisera arbetsprocesser, fatta smartare beslut och höja kvaliteten på era texter med hjälp av AI? Vi erbjuder allt från grundutbildning till skräddarsydda workshops.

Låter
AI utbildningar
intressant?

Kontakta oss för
mer information »

Låter AI utbildningar intressant? Kontakta oss för mer information »

Om AI utbildningar

Skräddarsydda utbildningar inom artificiell intelligens

Våra utbildningar är speciellt anpassade för små till medelstora företag som är redo att ta klivet in i AI:s värld. De presenteras på ett språk som är lätt att förstå utan avancerade och krångliga tekniska detaljer. Vi erbjuder kurserna både på svenska och engelska.

Innehåll i AI utbildningarna – Kurs i AI – framtidens verktyg

Introduktion till AI – Vad AI kan göra för ditt företag.
Befintliga AI-verktyg – En översikt över de bästa verktygen på marknaden.
Arbetsprocesser med AI – Hur du integrerar AI i ditt dagliga arbete.
Effektivitet och kvalitet – Använd AI för att förbättra produktivitet och textkvalitet.
Anpassad Workshop – Lärorika och praktiska sessioner skräddarsydda för ditt företag.

Iris AI-kurser främjar det moderna arbetslivet

Relevans: Varje utbildning är skräddarsydd för ditt företags unika behov. Innan utbildningen start tar vi ett kort samtal kring er specifika verksamhet.
Praktiskt: Lärorika hands-on sessioner i kombination med teoretisk kunskap.
Lättillgängligt språk: Presenterad på ett enkelt och begripligt sätt utan att drunkna i teknisk jargong.
Expertis: Utbildaren har utbildning och erfarenhet inom både teknik och pedagogik.

Därför erbjuder Iris utbildningar i AI

På Iris har vi en lång historia av att omfamna digital innovation och dess möjligheter. Vi tror på att göra AI tillgängligt för alla. Genom att utbilda fler inom AI ger vi människor, oavsett bakgrund och tidigare erfarenheter, möjlighet att styra sina egna liv. I en tid då teknikens demokratisering ökar tillgången till information, har vi chansen att använda AI för att förbättra vårt kritiska tänkande. Utbildning inom AI gör att fler kan nyttja dess fördelar och bidra aktivt. På Iris gör vi utbildning och arbetsmarknad inkluderande, så att alla kan dra nytta av teknikens framsteg och bidra till att forma framtidens samhälle.

Vår övertygelse är att genom att erbjuda anpassade utbildningar och skapa en inkluderande inlärningsmiljö, kan vi göra AI-teknologin tillgänglig och begriplig för alla. Oavsett om du är en småföretagare som vill förbättra ditt företags produktivitet eller en nyfiken individ som vill utforska AI:s möjligheter, är våra kurser utformade för att vara tillgängliga och inspirerande. Vi på Iris tror på att göra kunskap och kompetens inom AI tillgänglig för alla, oavsett din utgångspunkt. Genom att välja Iris AI utbildningar, väljer du en framtid där AI är en tillgång för alla.

Vill du få praktisk kunskap om den kraftfulla AI-tekniken? Vill du se konkreta förbättringar i produktivitet och beslutsfattande? Vill du att din verksamhet ligger i framkant när det gäller AI? Boka din plats idag och ta ditt företag till nästa nivå!

AI Utbildningar | AI Kurser för Företag | Workshops i Artificiell Intelligens | Iris.se

AI i utbildning: Framtiden för personlig inlärning | Flexibel inlärning | Kurser | Iris.se

Utforska AI i utbildning! Upptäck hur AI anpassar inlärningsupplevelsen

Läs mer här »

AI och framtidens arbetsplats: Hur teknologin omformar yrken | Nya arbetsmöjligheter | Iris.se

AI och framtidens arbetsplats: Hur teknologin omformar yrken

Läs mer här »

Efterfrågan på AI-kompetens: Hur utbildningar förbereder arbetskraften | Iris.se

Efterfrågan på AI-kompetens: Hur utbildningar förbereder arbetskraften

Läs mer här »

Utbildare inom AI-kurser

Sandra har en solid bakgrund inom utbildning och coachning, särskilt när det kommer till digitalisering och teknologisk utveckling. Med en gedigen utbildning inom beteendevetenskap med särskild fokus på IT-miljöer, en masterexamen inom IT-management samt fortbildning inom AI från Luleå tekniska universitet, har Sandra en unik förmåga att förenkla komplexa koncept och göra AI tillgängligt och begripligt för alla, oavsett tidigare kunskapsnivå.

Sandra kombinerar sin tekniska kunskap med en djup förståelse för mänskligt beteende, vilket gör henne till en empatisk och insiktsfull coach. Hon är passionerad om att hjälpa individer och organisationer att navigera genom det snabbt föränderliga digitala landskapet, och hennes beteendevetenskapliga bakgrund gör att hon kan anpassa utbildningens nivå och innehåll efter varje grupp av kursdeltagare.

Under workshops och utbildningssessioner, strävar Sandra efter att deltagarna ska få översätta teoretisk kunskap till praktiska, verksamhetsnära användningsområden av AI. Hon erbjuder konkreta exempel och tips som deltagarna kan tillämpa direkt i sina egna verksamheter. Pedagogisk vägledning är nyckeln till att överbrygga gapet mellan teknologi och människor. Sandra är här för att stödja dig och ditt team på er AI-resa genom ett tillgängligt och förståeligt språk som främjar verkligt lärande och tillämpning.

Kommande Kurstillfällen

AI-workshop för chefer och ledare
14 november 15.00 – 16.30
Deltagande yrkesroller: Leveranschefer, distriktschefer, rektorer, affärsutvecklare, verksamhetsutvecklare, kursutvecklare, affärschef, marknad- och kommunikationschef, HR-chef, utbildningschef, tillgänglighetsansvarig, tjänsteansvarig, konceptutvecklingsansvarig, kvalitets- och miljöledare, programledare podcast.

AI-workshop för chefer och ledare
15 november 15.00 – 16.30
Deltagande yrkesroller: Leveranschefer, distriktschefer, rektorer.

Grundutbildning i AI
28 november 10.00 – 12.00
Deltagande yrkesroller: Ledare och beslutsfattare, marknadsförare, HR-personal, dataanalytiker, IT-personal mm.

Genomförda Kurstillfällen

Grundläggande AI och praktisk tillämpning
31 oktober 15.00 – 17.00
Deltagande yrkesroller: Analytiker, copywriter, grafisk formgivare, digital kommunikatör, projektledare, marknadsassistent.

Grundläggande AI för affärs- och verksamhetsutveckling
19 okt 10.30 – 12.00
Deltagande yrkesroller: Operativa chefer.

AI för handledare och jobbsökande
20 juni 10.00 – 12.00 Fullbokad
Deltagande yrkesroller: Jobbsökande, handledare, operativa chefer.

AI för handledare och jobbsökande
14 juni 9.00 – 12.00 Fullbokad
Deltagande yrkesroller: Handledare, leveranschefer, studie- och yrkesvägledare.

AI i lärande och kursutveckling
8 juni 15.00 – 16.00 Fullbokad
Deltagande yrkesroller: Lärare, kursutvecklare och pedagoger.

Introduktion till AI för företagsledning
31 maj 15.00 – 16.00 Fullbokad
Deltagande yrkesroller: Affärsområdeschef, HR-chef, VD, affärsutvecklare, marknads- och kommunikationschef, affärschef

Kontakta oss gällande AI-utbildningar

Är du intresserad av en Workshop i AI?
Kontakta oss för offert!

Vill du följa med på resan in i Artificiell Intelligens? Är du redo att stärka ditt företag och öka produktiviteten genom skräddarsydda AI-utbildningar? Iris AI-utbildningar är din partner på vägen till en framgångsrik AI-användning. Med Iris får du:

Skräddarsydda Utbildningar: Våra kurser anpassas efter dina behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa din kunskap, har vi det perfekta programmet för dig.

Praktisk Tillämpning: Vi kombinerar teori med praktiska övningar för att säkerställa att du kan använda AI-effektivt i din verksamhet.

Lättillgänglig Undervisning: Vi pratar inte tekniskt krångel. Vår undervisning är enkel och begriplig, så att alla kan förstå och dra nytta av AI.

Erfarenhet och Expertis: Våra utbildare har gedigen erfarenhet inom både teknik och pedagogik, och de är dedikerade till din framgång.

Unik Coachning: Sandra Ericsson, din guide på AI-resan, har en unik förmåga att göra komplexa ämnen begripliga. Hennes pedagogiska vägledning är nyckeln till din framgång.

Vi erbjuder en rad olika kurser inom AI, från grundutbildning till specialiserade workshops. Oavsett din bransch eller behov har vi rätt kurs för dig.

Vi välkomnar alla att ta kontroll över tekniken och forma en framtid med AI. Tveka inte att höra av dig för att boka din plats på nästa AI-utbildning och ta ditt företag till nästa nivå.

Kontakta oss idag! Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa med AI!

  • Exempeltext 1: Hej! Jag är intresserad av att veta mer om AI-utbildningar. Exempeltext 2: Hej! Jag är intresserad av en Workshop i AI och vill be om en offert.

På frågan om hur tidigare kursdeltagare upplevt AI utbildningarna får Iris 5/5 poäng!

Hört från tidigare AI-kursdeltagare

Citat från våra kursdeltagare inom AI

  • Jag uppskattade AI utbildning mycket då det efter det har känts som att jag fått en ny kollega. Jag kan plötsligt få snabb inspiration till texter som ska skrivas, produkter som ska paketeras, bilder att skapa med mera. Jag kan se att jag ännu bara sett toppen av isberget och tycker verkligen att det är spännande att hitta den nya vanan att använda mig av min nya kollega - som jag döpt till Ai:na 🙂.  (Chef och affärsutvecklare med en bakgrund som beteendevetare)

  • Detta kommer att hjälpa mig att formulera mig bättre i text som till exempel i slutrapporter till mina deltagares handläggare på kommunen och att få hjälp med att beskriva så att alla förstår. (Sandra, handledare)

  • Väldigt inspirerande. Senaste veckan har jag provat använda tipsen som vi fick under utbildningen. Nu har jag ännu roligare och större användning av AI än vad jag hade tidigare. Trots att jag har använt AI en hel del privat för olika saker är min upplevelse att ju mer jag använder AI desto mer användning får jag ut av det. Jag ser AI som ett kreativt bollplank, sedan finslipar jag resultaten. Jag älskar att ställa frågor och ju bättre frågor jag kan ställa desto mer komplexa problem kan jag lösa. Det känns som att jag multiplicerar mig själv. (Kuda, lärare och handledare)

  • Jag har ett uppdrag inom en bransch där jag inte kan något om produkterna som är ganska komplicerade. Tack vare att jag nu lärt mig om ChatGPT så kan jag nu skriva riktigt bra artiklar och blogginlägg kring produkterna. (Anja, marknadsadministratör)

Vi kan hjälpa dig med kurser inom AI

Det finns flera områden där AI kan bidra till ökad produktivitet och effektivitet. Iris erbjuder fördjupning inom flera områden som till exempel pedagogik och försäljning.

Vi erbjuder en rad olika alternativ att välja mellan baserat på hur engagerade ni är i att utforska och implementera AI-lösningar, samt var ni befinner er i er AI-resa. Alla workshops hålls online, och erbjuder olika djup av förståelse och praktisk tillämpning av AI inom er verksamhet.

AI Utbildningar | AI Kurser för Företag | Workshops i Artificiell Intelligens | Iris.se

Grundutbildning i AI – 2h

Denna introduktionskurs erbjuder en överskådlig insikt i artificiell intelligens (AI) och dess grundläggande begrepp. Den berör även varför AI är relevant och hur det kan bidra till verksamhetens framgång. Detta alternativ passar utmärkt för de som är i början av sin AI-resa och söker en grundläggande förståelse. Online.

Workshop – Arbeta smartare med AI – 4h

För de som söker en djupare förståelse erbjuder denna halvdagsworkshop en djupgående inblick i AI, kompletterat med praktiska övningar. Deltagarna kommer att utforska verkliga och verksamhetsnära användningsområden av AI, och få möjlighet att diskutera hur AI kan appliceras inom deras specifika kontexter. Online.

Workshop – AI framtidens verktyg – 1 dag

Denna heldagsworkshop tar deltagarna igenom en utförlig utforskning av AI med en blandning av teoretiska och praktiska moment. Med mer tid till förfogande, kan deltagarna dyka djupare in i flera olika AI-applikationer och diskutera och bearbeta hur dessa kan integreras och skapa värde inom olika områden och processer inom verksamheten. Online.

Workshop – AI framtidens verktyg – 2 dagar

Med två dagars intensiv undervisning och praktisk tillämpning, erbjuder denna workshop en omfattande utforskning av AI. Deltagarna kommer att få en djupgående förståelse av AI’s potential och utmaningar, samt möjlighet att arbeta med verkliga problemställningar och utforma AI-lösningar. Detta alternativ inkluderar också en möjlighet att träffas på en gemensam plats, vilket främjar nätverkande och erfarenhetsutbyte bland deltagarna.

Övriga kurser

AI i lärande

Användning av artificiell intelligens och maskininlärningstekniker för att skapa anpassade och effektiva utbildningsupplevelser. Att individualisera inlärning, övervaka framsteg och anpassa innehållet för att förbättra elevers inlärningsresultat och engagemang.

Kreativt skrivande med AI

Användning av artificiell intelligens för att generera eller stödja kreativt skrivande via AI-algoritmer och verktyg för att skapa text, idéer eller inspirera författare genom att generera exempel eller förslag för att förbättra skriftliga verk.

Jobbcoachning AI

Använda artificiell intelligens och maskininlärning för att erbjuda individuell karriär- och yrkesrådgivning, genom att analysera en persons färdigheter, intressen och karriärmål för att ge anpassade råd och stöd för att hjälpa individen att hitta lämpliga jobbmöjligheter och främja deras yrkesmässiga utveckling.

Hitta ditt nya jobb med AI

Att effektivisera sin jobbsökningsprocess genom användning av AI-verktyg för att matcha dig som jobbsökande med relevanta jobbannonser, anpassade rekommendationer och karriärrådgivning för att hitta och söka efter passande jobbmöjligheter.

AI som studieverktyg

Att använda artificiell intelligens och maskininlärning för att stödja inlärning och undervisning i utbildningssammanhang genom att t ex använda AI för att skapa anpassade inlärningsupplevelser, övervaka elevens framsteg, ge feedback och förbättra undervisningens effektivitet.

AI för försäljning och marknadsföring

Att använda artificiell intelligens inom företagsverksamhet för att förbättra försäljnings- och marknadsföringsprocesserna genom att t ex använda AI-tekniker för att analysera kundbeteenden, skapa kundprofiler, automatisera marknadsföringskampanjer, förbättra kundinteraktion och optimera försäljningsstrategier för att öka effektiviteten och öka försäljningen.

AI-grundläggande och etik

Kursen fokuserar på att förse deltagarna med grundläggande kunskaper om artificiell intelligens och samtidigt betonar de etiska övervägandena som är nödvändiga för att använda AI på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Det innebär att man lär sig om AI-teknik, dess tillämpningar och hur man kan använda den med hänsyn till etiska riktlinjer och principer för att undvika potentiella risker och problem.

AI Utbildningar | AI Kurser för Företag | Workshops i Artificiell Intelligens | Iris.se

AI i utbildning: Framtiden för personlig inlärning | Flexibel inlärning | Kurser | Iris.se

Utforska AI i utbildning! Upptäck hur AI anpassar inlärningsupplevelsen

Läs mer här »

AI och framtidens arbetsplats: Hur teknologin omformar yrken | Nya arbetsmöjligheter | Iris.se

AI och framtidens arbetsplats: Hur teknologin omformar yrken

Läs mer här »

Efterfrågan på AI-kompetens: Hur utbildningar förbereder arbetskraften | Iris.se

Efterfrågan på AI-kompetens: Hur utbildningar förbereder arbetskraften

Läs mer här »

Iris Hadar – Främjande av lärande och tillgängliggörande av AI.

Iris Hadar levererar AI-utbildningar med syftet att främja lärande och göra AI tillgängligt och praktiskt användbart för alla.

AI Utbildningar | AI Kurser för Företag | Workshops i Artificiell Intelligens | Iris.se

Iris Hadar levererar kvalitetssäkrade AI-utbildningar.

Iris Hadar levererar kvalitetssäkrade AI-utbildningar med syftet att göra AI tillgängligt och praktiskt användbart för alla, vilket främjar verkligt lärande och tillämpning.

AI Utbildningar | AI Kurser för Företag | Workshops i Artificiell Intelligens | Iris.se

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »