Konsult Hugo Swahn

Norrköping

Hugo Swahn

Hugo Swahn

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
hugo.swahn@iris.se
070 – 757 35 57

Introduktion

Med yrkeserfarenhet från flera olika arbetsmarknadspolitiska program så har jag gedigen kunskap kring processen som är omställning och rehabilitering mot långsiktigt hållbart arbete eller studier. Som jobbcoach har jag ett individ-centrerat förhållningssätt där det är individens specifika styrkor, resurser, mål och eventuella hinder som lägger grunden till arbetet framåt.
I min roll som arbetsterapeut på Iris Hadar har jag skapat ett brett nätverk av kontakter på den lokala arbetsmarknaden i Östergötland.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2018 har jag arbetat som legitimerad arbetsterapeut på Iris Hadar inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Flerårig erfarenhet av utredning av människors förutsättningar för hållbart arbete över tid, omställningscoachning, kompetensinventering, arbetsplatsanpassningar samt upprättande och etablerande av arbetsprövningar och anpassade anställningar.

Utbildning

Legitimerad arbetsterapeut med kandidat- och yrkesexamen inom arbetsterapi. Vidare även utbildad inom bl.a. supported employment, arbetshjälpmedel, coachningsteknik, arbetsmiljö, handledning m.m.

Translate »