fbpx

Stockholm Liljeholmen

På väg mot nytt jobb eller utbildning? Hos Iris Liljeholmen kan du läsa komvux, SFI (svenska för invandrare) samt ta del av flera tjänster som stöttar dig på din väg ut i arbetslivet. Läs mer!

Om oss

Iris på Lövholmsvägen 18 i Liljeholmen erbjuder flera olika utbildningar och tjänster. Här kan du läsa SFI (svenska för invandrare). Om du behöver komplettera betyg eller läsa till en behörighet så kan du läsa grundläggande eller gymnasiala komvuxkurser. Vi erbjuder också jobbmatchning och stöd  på din väg ut i arbete eller utbildning. Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Utbildningar och stöd du hittar hos oss:

Iris Liljeholmen ligger på Lövholmsvägen 18. Den centrala lokalen ligger i närheten av butiker, restauranger, caféer och service endast en kort promenad från Liljeholmens tunnelbana och ett stenkast från tvärbanestationen Trekanten.

Anpassade lokaler

Skolan i Liljeholmen är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta din tid på Iris. Det finns en datasal och du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Eleven är i fokus

Behöver du rådgivning kan du prata med vår studie- och yrkesvägledare som hjälper dig lägga upp studierna så att de passar för dig. Med bra planering blir det enklare att nå din dröm.

Hos oss ingår kursmaterialet

Studerar du på komvux på Iris i Liljeholmen får du gratis kursmaterial via vår digitala lärplattform Itslearning. Det gäller skolan i Liljeholmen och alla våra skolor runt om i Sverige. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Studiestöd via CSN

När du läser komvuxkurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan du ansöka om studiestöd via CSN. Läs mer här.

Välkommen till Iris i Liljeholmen!

Vi erbjuder följande utbildningar

Gymnasiala kurser


Översätt »