Stockholm Liljeholmen

På väg mot nytt jobb eller utbildning? Då har du kommit rätt! Hos Iris i Liljeholmen kan du via Rusta och matcha 2 (ROM2) få en egen jobbcoach som stöttar dig till arbete eller utbildning. Det ökar dina möjligheter att hitta ditt nästa steg i livet och arbetslivet. Läs mer!

Om oss

Iris på Lövholmsvägen 18 i Liljeholmen erbjuder Rusta och matcha 2 (ROM2) – stöd på din väg ut i arbete eller utbildning; och Introduktion till arbete (INAB). Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Vi erbjuder:

Iris Liljeholmen ligger på Lövholmsvägen 18. Den centrala lokalen ligger i närheten av butiker, restauranger, caféer och service endast en kort promenad från Liljeholmens tunnelbana och ett stenkast från tvärbanestationen Trekanten.

Anpassade lokaler

Skolan i Liljeholmen är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta din tid på Iris. Det finns en datasal och du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Hos oss är du i fokus

Behöver du rådgivning kan du prata med vår studie- och yrkesvägledare som hjälper dig lägga upp studierna så att de passar för dig. Med bra planering blir det enklare att nå din dröm.

Hos oss ingår kursmaterialet

Studerar du på komvux på Iris i Liljeholmen får du gratis kursmaterial via vår digitala lärplattform Learnster. Det gäller skolan i Liljeholmen och alla våra skolor runt om i Sverige. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Studiestöd via CSN

När du läser komvuxkurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan du ansöka om studiestöd via CSN. Läs mer här.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Välkommen till Iris i Liljeholmen!

Kontakta oss:

  Vi erbjuder följande utbildningar och tjänster

  Grundläggande kurser


  Gymnasiala kurser
  SFI


  Matchning


  Stödinsatser

  Magasinet

  Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

  Translate »