Konsult Charlotte Ohlson

Stockholm

Charlotte Ohlson

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
charlotte.ohlson@iris.se
08 – 410 184 48

Charlotte är professionell, jordnära och ödmjuk i sitt arbetssätt och sätter alltid deltagarens behov i fokus. Med egen komplex livserfarenhet och en gedigen arbetslivserfarenhet passar Charlotte ypperligt för rollen som omställningscoach.”

Introduktion

Jag arbetar med omställning med målsättningen att deltagarna ska komma till arbete eller utbildning på bästa möjliga sätt och på kortast möjliga tid. För mig är det viktigt med positiv energi, värme, empati och humor när jag coachar.

Arbetslivserfarenhet

Under 12 års tid har jag arbetat med att stödja och coacha människor till en egen sysselsättning och självledarskap och har innan dess en bred yrkesbakgrund från både pedagogik, omsorg, restaurang och serviceyrken. Utifrån tidigare arbetslivserfarenheter har jag bred kunskap om olika människors behov och utmaningar. I mitt arbete är kartläggning, kunskapsinventering, tydliga målsättningar och kompensutveckling centrala delar. Under mina år som coach har jag dessutom varit med i företagsnätverk och har därigenom byggt upp ett brett kontaktnätverk. Jag jobbar också som föreläsare inom bemötande och är programledare i Iris podcast Med målet i sikte – inspiration för livet och arbetslivet.

Utbildning

I grunden är jag utbildad barnsköterska, vård av nyfödda samt sjuka barn och BSK med inriktning pedagogik inom förskola och skola.
Jag har sedan utbildat mig både inom resebranschen och restaurangbranschen och är diplomerad Sommelier.
Under mina år som coach har jag läst grundläggande coachutbildning, coachande processer, empatisk kommunikation.
Jag har även utbildat mig intern inom SE Supported Employment. Jag har själv varit med och utvecklat och tagit fram Iris egen bemötandeutbildning och har dessutom stor erfarenhet och kunskap av självledarskap och att motivera mig själv och andra.

Translate »