fbpx

Konsult Charlotte Ohlson

Stockholm

Charlotte Ohlson

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
charlotte.ohlson@iris.se
08 – 410 184 48

Charlotte är professionell, jordnära och ödmjuk i sitt arbetssätt och sätter alltid deltagarens behov i fokus. Med egen komplex livserfarenhet och en gedigen arbetslivserfarenhet passa ypperligt för rollen som omställningscoach.”

Introduktion

Jag arbetar med omställning med målsättningen att deltagarna ska komma till arbete eller utbildning på bästa möjliga sätt, på kortast möjliga tid. För mig är det viktigt med positiv energi, värme, empati och humor när jag coachar.

Arbetslivserfarenhet

Under 12 års tid har jag arbetat med att stödja och coacha människor till en egen sysselsättning och självledarskap och har innan dess en bred yrkesbakgrund från både pedagogik, omsorg, restaurang och serviceyrken. Utifrån tidigare arbetslivserfarenheter har jag bred kunskap om olika människors behov och utmaningar. I mitt arbete är kartläggning, kunskapsinventering, tydliga målsättningar och kompensutveckling centrala delar. Under mina år som coach har jag dessutom varit med i företagsnätverk och har därigenom byggt upp ett brett kontaktnätverk. Jag jobbar också som föreläsare inom bemötande och är programledare i Iris podcast Med målet i sikte – inspiration för livet och arbetslivet.

Utbildning

Jag är utbildad barnsköterska och även reseledare. Jag har genomfört grundläggande coachutbildning och är certifierad inom Supported Employment och MI – motiverande samtal.

Translate »