Göteborg Falkenbergsgatan

I samarbete med Göteborgs stad erbjuder Iris Svenska för invandrare (SFI) samt grundläggande vuxenutbildning på Falkenbergsgatan 3. Läs mer om skolan nedan.

Ska du läsa SFI (svenska för invandrare) finns möjligheten att göra detta via Iris. Hos oss finns kunnig och engagerad personal som ger dig goda möjligheter att nå dina mål.

Iris på Falkenbergsgatan 3 sitter i ljusa lokaler dit det är lätt att ta sig. I närområdet finns mycket parkeringsplatser om du kommer via bil, restauranger och matbutiker. Om du åker med kollektivtrafiken (buss eller spårvagn) är hållplatsen Elisedal eller Varbergsgatan.

Anpassade lokaler

Skolan på Falkenbergsgatan är utrustad med wifi och har den tekniska utrustning som behövs för att underlätta din tid på Iris. Det finns en datasal och du har möjlighet att värma egen mat. Vill du koppla av eller umgås, finns många lugna platser för studier och samtal.

Rådgivning via Göteborgs stad

Behöver du studierådgivning kan du prata med studie- och yrkesvägledningen på Göteborgs stad. Du kontaktar dem via 031-368 30 00 eller info@arbvux.goteborg.se. Du kan också besöka studie- och yrkesvägledningen på Brogatan 4.

Kursmaterial via Learnster

Studerar du på SFI på Iris får du gratis kursmaterial via vår digitala lärplattform Learnster. Plattformen innehåller allt du behöver för din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information.

Vi erbjuder även

Varmt välkommen till Iris på Falkenbergsgatan i Göteborg!

Utbildningen bedrivs på uppdrag av Göteborgs Stad.

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »