Göteborg
Mölndalsvägen 85 / Falkenbergsgatan 3

I Mölndal erbjuder Iris tjänster för dig som är på väg ut i arbetslivet eller som behöver stöd i din utbildning. Vi arbetar med tjänsterna introduktion till arbete (INAB) och Rusta och Matcha 2 (ROM2).

Om oss

Är du på väg ut i arbetslivet och är i behov av stöd? Då har du kommit rätt! Vi arbetar med flera tjänster för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Du hittar Iris Hadar AB i moderna och tillgänglighetsanpassade lokaler på Mölndalsvägen 85, bara ett stenkast från den natursköna Mölndalsån och cirka 5 minuter med spårvagn från både Mölndals centrum och Korsvägen. Du kan ta spårvagn 2 eller 4 alternativt busslinje 761.

För dig som kommer med bil finns det betalparkeringar på gatorna i närheten. I området finns flera trevliga restauranger, men det finns också möjlighet att värma medhavd mat i vårt kök. Naturligtvis bjuder vi dig gärna på en kopp kaffe eller te när du är här.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen! 

Kontakta oss:

    Magasinet

    Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

    Translate »