fbpx

Linköping

Är du på väg mot nya studier eller läser du en arbetsmarknadsutbildning och är i behov av pedagogiskt stöd? På Iris Järnvägsgatan 10 i Linköping kan du läsa SFI (svenska för invandrare), kommunal vuxenutbildning (komvux) eller ta del av tjänsten Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU). Läs mer här!

Om oss

På Iris i Linköping kan du läsa kommunal vuxenutbildning eller få pedagogiskt stöd vid utbildning.

Ett stenkast från både stadskärna och järnvägsstation ligger Iris Linköping i ljusa och tillgänglighetsanpassade lokaler i ett charmigt, äldre hus. Här hjälper våra erfarna lärare dig med dina studier hela vägen i mål och våra duktiga pedagoger erbjuder individanpassat stöd vid utbildning. Våra lokaler är utrustade med wifi och har modern teknisk utrustning. Allt det du behöver för att lyckas med dina studier.

I lokalen finns ett kök där du har möjlighet att värma din egen mat samt många lugna platser för studier och samtal. Vill du istället köpa lunch finns flertalet lunchställen och caféer i närområdet.

Det är lätt att ta sig till våra lokaler både via bil och kollektivtrafik. Parkeringsplatser finns i närheten.

Utbildningar och stöd du hittar hos oss:

Studiematerialet ingår

Kursmaterialet är gratis för dig som studerar komvux hos oss. Det gäller skolan i Linköping och på alla våra skolor runt om i Sverige. Du hittar det på vår digitala lärplattform Itslearning. Plattformen innehåller allt du behöver för din utbildning som studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och viktig information.

Studiestöd via CSN

När du läser komvuxkurser på grundläggande eller gymnasial nivå kan du ansöka om studiestöd via CSN. Läs mer här.

Varmt välkommen till Iris i Linköping!

Vi erbjuder följande utbildningar

Gymnasiala kurser


SFI
Stödinsatser

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Översätt »