Konsult Amanda Forsman

Umeå/Övik

Amanda Forsman

Amanda Forsman

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
amanda.forsman@iris.se
076 – 52 66 925

Du har visat stort engagemang och på ett proffsigt sätt arbetat tillsammans med mig utifrån min situation och mina förutsättningar."

Introduktion

Arbetat med urvalsprocess, referenstagning samt genomförande av intervjuer.
I rollen som handledare är en viktig del att förbereda deltagaren inför en intervju och att hen ska ge ett gott, säljande intryck hos arbetsgivaren. Vi övar därför mycket på själva intervjusituationen där konstruktiv feedback delges efteråt.

Arbetslivserfarenhet

Samordnare för tjänsten Rusta & matcha i Umeå/Vännäs och Stöd & Matchning i Lycksele/Vilhelmina. Ansvar över att våra uppdrag följer avtal samt att vi ska uppnå hög kundnöjdhet. Sedan 2016 har jag coachat och matchat deltagare med målet att komma ut i jobb eller studier!
Var med och startade Rusta och matcha i Umeå och arbetade ensam med detta under ett år, vilket krävde uppfinnarförmåga och flexibilitet. Håller nationella föreläsningar för deltagare runtom Sverige med fokus på CV och personligt brev, intervjusituation och att hitta jobben.

Utbildning

Personalvetare (2012-2015) med kurser inom främst HR, samtalsmetodik och pedagogik. Internutbildningar inom coaching, bemötande och motiverande samtal. Certifierad inredare/homestylist.

Translate »