Konsult Anton Hardeland

Umeå

Anton Hardeland

Anton Hardeland

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
anton.hardeland@iris.se
076 – 539 89 97

Anton har specifika kunskaper i att coacha individer i rehabiliteringsomställning med särskild tonvikt på nästa steg mot arbete och har nått mycket goda resultat i detta. Har även mycket hög kunskap om och erfarenhet av kompetensinventering.”

Introduktion

Jag utreder deltagares arbetsförutsättningar för att på bästa möjliga sätt stötta och coacha deltagaren mot arbete eller studier. Jag har stor vana av att träffa individer med olika bakgrund samt sjukdomshistorik.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2012 har jag arbetat som arbetsterapeut och har mångårig erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Sedan 2015 har jag arbetat på Iris med området arbetslivsinriktad rehabilitering där jag utreder arbetssökandes arbetsförutsättningar. Tidigare har jag även arbetat inom Region Västerbotten samt har goda kontakter på Arbetsförmedlingen.

Utbildning

Jag är utbildad arbetsterapeut vid Umeå Universitet samt vidareutbildad ergonom. Jag har genomgått utbildning inom arbetsförmåga och rehabilitering till arbetslivet samt är certifierad inom rehabiliteringsomställning likväl som kompetensinventering.

Translate »