Konsult Arman Ghiasvand

Gävle

Arman Ghiasvand

Arman Ghiasvand

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
arman.ghiasvand@iris.se
076 – 544 01 18

Introduktion

Under mitt 29-åriga arbetsliv har jag arbetat med att stödja och hjälpa människor i olika sammanhang. Exempelvis som etableringslots för nyanlända, som matchningskoordinator och yrkescoach. Att lyssna på människor och utgå ifrån deras behov för att hitta lösningar som gynnar och glädjer individen är min stora drivkraft.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2014 har jag arbetat med arbetssökande i olika tjänster och insatser. Jag har god vana av att coacha och vägleda arbetssökande med olika behov och förutsättningar på vägen mot ett arbete eller studier. Tidigare arbeten har även givit mig mycket erfarenhet av myndighetskontakter. Jag har även god förmåga att initiera, bibehålla och utveckla företagskontakter och har därigenom ett brett kontaktnätverk.

Utbildning

Jag är utbildad inom systemvetenskap vid Mittuniversitetet och är även behörig utbildare inom samhällsorientering för nyanlända. Jag har även genomgått annan utbildning och är certifierad inom bland annat områdena coaching, kompetensinventering, jobbjägeri samt studie- och yrkesvägledning.

Translate »