Konsult Eva Eriksson

Stockholm

Eva Eriksson

Eva Eriksson

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
eva.eriksson@iris.se
072 – 402 22 19

Eva har lång och gedigen erfarenhet av  coaching, kompetensinventering, rehabiliteringsomställning och studie- och yrkesvägledning med mycket goda resultat.”

Introduktion

Som arbetsterapeut fokuserar jag på individens resurser, att överbrygga svårigheter samt hitta nya möjligheter. Jag har stor vana av att träffa människor med olika behov och förutsättningar.

Arbetslivserfarenhet

Jag har lång erfarenhet av arbete med individer som står inför rehabilteringsinsatser och omställning. Jag har god vana av att motivera och coacha deltagare till förändringar inom studier eller arbete, för att skapa nya möjligheter för deltagaren. Jag har även gedigen erfarenhet av att samverka med myndigheter för att hjälpa deltagare uppnå sina mål.

Utbildning

Jag är utbildad undersköterska och arbetsterapeut. Jag är även vidareutbildad inom bland annat specialpedagogik, autism/autismliknande tillstånd och individanpassad pedagogik samt MI- motiverande samtal. Avslutningsvis är jag certifierad inom bland annat områdena coaching, kompetensinventering, rehabiliteringsomställning samt studie- och yrkesvägledning.

Translate »