Konsult Ewa Larsson

Vilhelmina

Silhouette Woman

Ewa Larsson

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
ewa.larsson@iris.se
072 – 402 19 94

Introduktion

Med bakgrund i medicinsk och beteendevetenskaplig utbildning arbetar jag med att stötta och handleda människor på vägen mot en anställning eller utbildning. Jag arbetar också med att stärka individer i deras arbetsförberedande insatser.

Arbetslivserfarenhet

I 7 års tid har jag arbetat med omställning och matchning av arbetssökande deltagare på olika företag. I min nuvarande arbetsroll kartlägger jag deltagares styrkor och förmågor, liksom förbereder deltagare för en yrkesbana eller utbildning, utifrån ett individanpassat stöd. Tidigare har jag även arbetat som undersköterska och har därigenom stor erfarenhet av att möta människor som behöver olika sorters råd, stöd och hjälp. Jag har även stor vana av myndighetskontakter.

Utbildning

Jag är utbildad undersköterska och personlig assistent med fördjupande kurser inom sociologi, samhälls- och beteendevetenskap likväl som psykologi. Vidare har jag genomgått kurser i specialpedagogiskt stöd, bemötande och coachande förhållningssätt. Jag är även certifierad inom Supported Employment och självledarskapsprogrammet 7 goda vanor.

Translate »