Konsult Helen Johansson

Växjö

Helen Johansson

Helen Johansson

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
helen.johansson@iris.se
073 – 656 90 69

Helen är en mycket driven, idérik och engagerad person som har lång erfarenhet av vägledning från sina uppdrag som studie och yrkesvägledare. Hon har ett stort kontaktnät och engagemang för att stödja människor vidare på sin väg mot målet.”

Introduktion

Jag är en relationsskapande person som är skicklig på att knyta kontakter och upprätthålla dem. Jag skulle beskriva mig själv som en envis, empatisk och ödmjuk person.

Arbetslivserfarenhet

Idag arbetar jag med att förflytta deltagare från arbetslöshet till egen försörjning. Jag har en bakgrund inom administration, personal samt inom studie- och yrkesvägledning och har därigenom stor vana av coaching och vägledning till arbete, praktik eller studier. Jag har ett brett kontaktnätverk som innefattar både företag och myndighetskontakter så som Arbetsförmedlingen.

Utbildning

Jag studerar på studie- och yrkesvägledarprogrammet på Malmö Universitet och har även läst kurser i arbetsliv i förändring, psykologi, samtalsmetodik, arbetsmiljö och arbetsrätt. Avslutningsvis är jag certifierad inom bland annat områdena coaching, intervjuträning, kompetensinventering, jobbjägeri och studie- och yrkesvägledning.

« Gå tillbaka

Translate »