Konsult Liselotte Wallin

Luleå

Liselotte Wallin

Liselotte Wallin

Kontakta mig direkt eller boka ett möte här!
liselotte.wallin@iris.se
076-526 69 08

Ledare med oslagbart engagemang som ser dig och investerar sin tid och outtröttliga energi i medarbetare, kollegor och kunder.”

Introduktion

Jag drivs av att bemöta människor med olika behov, förutsättningar och drömmar. Jag ser mig själv som en positiv, relationsskapande kommunikatör som motiverar människor till att utmana sig själva för att bli sitt bästa jag.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2020 har jag arbetat med att vägleda, coacha och matcha arbetssökande deltagare som står såväl nära som längre ifrån arbetsmarknaden. Jag har tidigare arbetat i flera olika chefsroller på Samhall och inom kommunal verksamhet. Min mångåriga erfarenhet av olika typer av företags- och myndighetskontakter har gett mig ett brett kontaktnätverk.

Utbildning

Jag är utbildad fritidsledare vid Kalix Folkhögskola med fördjupningskurser från Luleå Tekniska Universitet. Jag är har genomgått ett flertal interna utbildningar på Iris, Samhall och SRY inom bemötande, specialpedagogiskt stöd samt flera chefsutbildningar på Luleå Kommun. Jag är certifierad inom ledarskapsprogrammet 7 goda vanor, inom coachade förhållningssätt och MI – motiverande samtal.

 

« Gå tillbaka

Translate »