Anmäl dig till rapportsläpp och webinarium!

Webinarium: Digitalisering och automatisering på arbetsmarknaden – kompetensbehoven och yrkeshögskolans roll

Webinarium: Digitalisering och automatisering på arbetsmarknaden – kompetensbehoven och yrkeshögskolans roll

Vilka möjligheter bidrar digitalisering och automatisering med inom olika branscher? Välkommen att ta del av tendenser på framtidens arbetsmarknad som utbildningsaktören Iris, tillsammans med Robert Willborg från e-learningföretaget Junglemap, presenterar i ett livesänt webinarium den 27 november. Webinariet baseras på resultaten som framkommer i rapporten som släpps i samband med sändningen.

Datum och tid

Datum: 27 november

Tid: kl. 13-14

Plats: En länk för att komma åt webinariet kommer skickas ut när det närmar sig. För att få länken behövs en anmälan som görs via formuläret på denna sida eller genom att maila till kommunikation@irisgruppen.se.

Medverkande:

  • Martina Berg, affärsområdeschef Yrkeshögskola på Iris
    Initiativtagare till rapporten.
  • Robert Willborg från e-learningföretaget Junglemap

Robert berättar mer om digitalisering i stort från ett säkerhetsperspektiv – med en liten djupdykning inom cyberpsykologins inverkan på cybersäkerhet.

Tendenser om digitalisering och automatisering sammanställt i en rapport

Under 2020 har Iris Yrkeshögskola varit i kontakt med 191 arbetsgivare utspridda nationellt gällande kompetensbehov kopplat till digitalisering och automatisering. Insikterna från dialogen med dessa arbetsgivare, tillsammans med aktuella rapporter och nyheter inom området, presenteras nu i ”Digitalisering och automatisering på arbetsmarknaden – en rapport om kompetensbehoven och yrkeshögskolans roll.” Rapporten släpps i samband med webinariet.

Hur påverkar digitalisering och automatisering kompetensbehoven inom industrin, den offentliga sektorn och fastighetsbranschen? Hur förändras efterfrågade kompetenser och yrkesroller inom cybersäkerhet och dataanalys? Vilka möjligheter bidrar digitalisering och automatisering med?

Under webinariet kommer vi att gå igenom ett par större tendenser kopplat till frågorna ovan, tillsammans med konkreta exempel från verksamheter och organisationer i landet.

Iris Yrkeshögskola etableras

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling – allt för att förbereda människor inför morgondagens arbetsmarknad. Nu etableras Iris Yrkeshögskola, med skräddarsydda yrkeshögskoleutbildningar för att säkra framtidens arbetsmarknad och kompetensförsörja branscher inom digitalisering och automatisering.

Anmäl dig här!

Translate »