Denna tjänst är inte längre aktuell.

För kundens räkning söker vi erfarna undersköterskor

Vi söker engagerade undersköterskor med en relevant utbildning och erfarenhet inom området. Som undersköterska kommer du att arbeta med fokus på att ge brukarna bästa möjliga vård och omsorg.
Krav för tjänsten inkluderar:
Utbildning som undersköterska: Vi söker dig som har genomfört en utbildning inom vården och har kunskaper och kompetens som krävs för att arbeta som undersköterska.
Arbetslivserfarenhet: Erfarenhet inom äldreomsorg eller liknande område är starkt meriterande. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet av att arbeta med äldre och kunskap om de specifika behoven och kraven i vården av äldre människor.

Körkort: Det är ett krav att du har B-körkort, då du kan behöva transportera dig själv mellan olika arbetsplatser och till våra brukares hem.
Språkkunskaper: Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i skrift och tal. Det är också meriterande om du har kunskaper i andra språk som kan vara till nytta för att kommunicera med våra brukare, såsom engelska, arabiska eller andra språk.

Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utnyttja din utbildning och erfarenhet för att göra en verklig skillnad i våra brukares liv. Du får även kontinuerlig fortbildning och utvecklingsmöjligheter för att främja din professionella tillväxt.

Om du är en engagerad och ansvarsfull undersköterska, redo att ta dig an utmaningar inom äldreomsorgen, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bli en del av vårt team och bidra till vårt gemensamma mål att erbjuda bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.


Om Iris
Iris har funnits i över hundra år. Vårt mål är att matcha människor med en väg framåt i arbetslivet. På köpet bidrar vi till ett bättre och ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Iris bemanning och rekrytering är vår lösning för dig som söker jobb eller medarbetare. För företag som vill växa och människor som vill vidare i arbetslivet.


Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan!

Sök jobbet

Anställningsform

Visstidsanställning

Anställningsomfattning

Heltid

Tjänstgöringsort

Stockholms län

Kontaktperson

Arman Ghiasvand

arman.ghiasvand@iris.se

Rekommendera tjänst

Rekommendera den här tjänsten till en vän!


Ansök nu

Translate »
Lediga jobb | Konsultuppdrag | Vikariat | Tillsvidareanställning | Iris.seLediga jobb | Konsultuppdrag | Vikariat | Tillsvidareanställning | Iris.se