Denna tjänst är inte längre aktuell.

För kundens räkning söker vi erfarna undersköterskor

Som en del av hemtjänsten kommer dina arbetsuppgifter som undersköterska att involvera att ge omvårdnad och service till våra brukare, i enlighet med Socialtjänstlagen, med fokus på att erbjuda högkvalitativa insatser som uppfyller individuella behov. Du kommer att visa ett professionellt förhållningssätt och ha god empatisk förmåga i ditt arbete. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Utöver detta kommer du också att utföra uppgifter som delegeras enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Du kommer att dokumentera och skapa genomförandeplaner i enlighet med gällande lagar och riktlinjer.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha en utbildning som undersköterska, och det är ett krav att du har B-körkort. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, empati och nyfikenhet för att arbeta med människor. Tidigare referenser kommer också att beaktas i urvalsprocessen.

Datorvana och utmärkta kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt, är viktiga för rollen. Vi kommer att begära ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Vi ser fram emot din ansökan och välkomnar dig varmt till vårt team!


Om Iris
Iris har funnits i över hundra år. Vårt mål är att matcha människor med en väg framåt i arbetslivet. På köpet bidrar vi till ett bättre och ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Iris bemanning och rekrytering är vår lösning för dig som söker jobb eller medarbetare. För företag som vill växa och människor som vill vidare i arbetslivet.

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Iris är en del av Irisgruppen där även bolagen Iriskraft och Medlearn ingår. Gemensamt för hela vår verksamhet starka värderingar som drivkraft. Mångfald och inkludering är viktigt — tillsammans talar vi 50 olika språk och har räckvidd till hela den europeiska arbetsmarknaden genom vårt partnerskap med Eures.

Varför ska jag jobba som ambulerande arbetare/tjänsteman?
Som ambulerande arbetare eller tjänsteman blir du anställd av oss och jobbar på uppdrag av ett eller flera andra företag. På så vis får du variation i både arbetsuppgifter och arbetsplatser. Hos oss får du dessutom garantilön — oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte.Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan!

Sök jobbet

Anställningsform

Visstidsanställning

Anställningsomfattning

Heltid

Tjänstgöringsort

Västra Götalands län

Kontaktperson

Arman Ghiasvand

arman.ghiasvand@iris.se

Rekommendera tjänst

Rekommendera den här tjänsten till en vän!


Ansök nu

Translate »
Lediga jobb | Konsultuppdrag | Vikariat | Tillsvidareanställning | Iris.seLediga jobb | Konsultuppdrag | Vikariat | Tillsvidareanställning | Iris.se