Hudiksvall

På Iris Hudiksvall finns flera stödinsatser för dig på väg ut i arbetslivet.

Om oss

Våra tillgänglighetsanpassade lokaler är ljusa och fräscha och ligger på våning 1 på Håstaholmen 5. Lokalen ligger vid havet i centralt läge i stadsdelen västra hamnen, med busshållplats 350m från lokalen och med närhet till gym, padelhall och restauranger. Om du kommer med bil, finns det parkering i området.

När du har passerat järnvägsspåret tar du vänster, passerar Hälsocentralen, över bron, fortsätter rakt fram förbi Oil Quick Arena och tar sikte på en rosa skylt (Branog). Här finns parkeringar utanför ingången till våra lokaler, som är belägna på höger sida när du kommer in på parkeringen.

Förutom möjlighet att äta medhavd lunch och fika i vårt fikarum finns det restauranger och caféer inom gångavstånd. Lokalen har wifi som är fritt att använda.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Hudiksvall!

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »