Kristianstad

Iris Kristianstad erbjuder Arbetsmarknadsutbildning för personer med synnedsättning samt individuellt pedagogiskt stöd för de som läser en arbetsmarknadsutbildning och har behov av extra stöd! Läs mer om Iris i Kristianstad och hur du kan ta del av vårt erbjudande här.

Om oss

Iris i Kristianstad finner du i ljusa, fräscha och tillgänglighetsanpassade lokaler på andra våningen på Spannmålsgatan 11, ett stenkast från tågstationen.

Hos oss får du ett personligt bemötande samt goda råd i väg mot jobb eller utbildning.
Vi kan också hjälpa dig med arbetsgivarkontakter inom olika branscher, förbättra dina ansökningshandlingar och om du är intresserad av en ev praktik, så ordnar vi det praktiska till dig.

Du tar dig enkelt till oss via buss eller tåg till Kristianstad C, vår lokal ligger ca 200 m bakom stationen. Vi finns i huset intill Försäkringskassan.

I närheten finns det kostnadsfri parkering, på gångavstånd, vid Naturum.

Om du vill köpa fika eller lunch finns det trevliga matställen i närheten.

Vi erbjuder:

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen till Iris Kristianstad!

Kontakta oss:

Magasinet

Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

Translate »