Norrköping Vattengränden

På Iris Norrköping erbjuder vi flera tjänster som stöd för dig på väg ut i arbetslivet eller i din utbildning. Exempelvis kan du introduceras till arbetslivet via tjänsten Introduktion till arbete (INAB) eller kan du få en egen jobbcoach via tjänsten Rusta och matcha 2 (ROM2). Läs mer här!

Om oss

Iris Hadar i Norrköping finns i centrala lokaler på Vattengränden 14, nära citykärnan och knutpunkt Resecentrum med goda kommunikationer och bra lunchrestauranger.

Från Resecentrum tar du enklast en kort promenad på ca 4-5 min. Du hittar oss i tillgänglighetsanpassade lokaler på våning 4. Hiss finns.

Lunch kan du äta på någon av alla de restauranger som finns i närheten.

Vi erbjuder:

Om du är arbetssökande och vill börja på Iris Rusta och matcha 2 (ROM2) är vårt KA-nr 10068719. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill komma på besök.

Så ansöker du

Klicka på tjänsten som du är intresserad av. Där hittar du information om hur du går tillväga för att söka eller anmäla dig.

Varmt välkommen!

Fler enheter i Norrköping »

Norrköping Sankt Persgatan

Kontakta oss:

    Magasinet

    Välkommen till Iris Magasinet! Här hittar du nyheter, intressanta fakta, success stories och andra saker vi är stolta över och vill berätta.

    Translate »